Център по дентална протетика АБАДЖИЕВИ ЕООД, Импланти - Варна

32781
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

“Дентален Център – Център по дентална протетика – АБАДЖИЕВИ” ЕООД е създаден преди повече от 16 години в гр.Варна от Проф. д-р Методи Абаджиев, д.м.н.
Основната дейност на Денталния център е оказване на извънболнична дентална помощ, чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на зъбопротезната имплантология и пародонтология, на консервативната, хирургичната, протетичната, естетичната и козметичната дентална медицина и профилактика.
Денталният център разполага с три специализирани и един терапевтичен дентален кабинет, дентален рентген и собствена медикотехническа лаборатория. Екипът на практиката е от квалифицирани лекари по дентална медицина, дентални асистенти, администратори и зъботехници.
Нашите пациенти са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение.
Високото качество на предлаганите услуги, коректността и професионализма на екипа на Проф. д-р Методи Абаджиев, д.м.н. както и нарастващият интерес към съвременните методи на лечение в денталната медицина, утвърждават Дентален център “Абаджиеви”, като авторитетна практика, желан партньор и го подреждат на водеща позиция сред денталните практики във Варна и страната.

Мисия
Ние сме посветени на стремежа да предлагаме цялостно лечение на комплекса от меки и твърди тъкани в устната кухина както чрез конвенционални методи така и чрез прилагане на достиженията на съвременната имплантология
Възникналите проблеми се разглеждат от гледна точка на причината за тяхното появяване и се решават на базата на задълбочен анализ на функционалната ефективност и перфектна естетика. Образоването на пациентите ни по отношение на здравето на твърдите и меки тъкани в устната кухина e също сред основните ни приоритети.

Нашите цели:
- Удовлетвореността на пациентите
- Непрекъснато да повишаваме качеството на предлаганите услуги
- Изграждане на стратегически партньорски взаимоотношения
- Запазване на утвърдения авторитет на “ДЦ-ЦДП-АБАДЖИЕВИ”.
Защо ние?
- Нашият екип е единственият академичен екип с богат клиничен опит в региона.
- Непрекъснато инвестираме в обучение и доусъвършенстване на екипа и в изучаването и прилагането на нови материали и технологии.
- Предлагаме пълен портфейл услуги в областта на денталната медицина.
ИМПЛАНТОЛОГИЯ
Какво представляват зъбните имплантати?
Зъбните имплантати са структури от алопластичен (изкуствен) материал-най-често титан. Те заместват естествените зъбни корени. Върху тях се поставят надимплантатни пънчета и корони. Лечението с вътрекостни имплантати е съвременният метод за възстановяване на дъвкателната ефективност и естетика при пълна или частична загуба на зъбите.


ВСИЧКИ УСЛУГИ

-Зъбопротезна имплантология
-Пародонтология
-Протетична дентална медицина
-Обща дентална медицина
-Пиезохирургия
-Ортодонтия
-Детска дентална медицина
-Естетична и козметична дентална медицина
-Профилактика
-Дентална алергология и фокална диагностика

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.