Дентален център Орто Хитс - Доц. д-р Христина Арнаутска гр. Варна

40399
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Уважаеми пациенти,

съгласно извънредните мерки, Денталният център няма да работи с пациенти до 13.04.2020г.
При спешен случай се обадете на посочените телефони.
Благодарим за разбирането.

Дентален Център ОртоХитс на доц. д-р Христина Арнаутска предлага комплексно специализирано ортопедично, хирургично и ортодонтско лечение с висококачествени материали на водещи фирми.
Доц. д-р Арнаутска е специалист - ортодонт с богат опит в сферата на ортодонтията.


Колективът от специалисти в областта на денталната медицина ще Ви предложи цялостно лечение, адаптирано към вашите нужди и желания.
- Ортодонтия - Ортодонтията възстановява правилното съотношение на зъбите в устната кухина, което е предпоставка за здрава и сияйна усмивка! Ортодонтското лечение може да се прилага във всички възрасти.
- Предлагаме лечение с подвижни ортодонтски апарати, трейнери,шини за бруксизъм и различни системи брекети (вестибуларни и лингвални)
- Ортопедия и консервативно зъболечение - лечение на кариес и неговите усложнения, подвижно и неподвижни ортопедични конструкции
- Орална хирургия, парадонтална хирургия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.