Дентален Център Илина гр. София

6160
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Екипът на Дентален център ИЛИНА сме се посветили на грижата за здравето и красотата на вашата усмивка. Разбираме Вашите проблеми и се стараем да откликваме професионално и ангажирано на всеки един случай. Основна наша цел е Пациентът да излезе от Центъра усмихнат и по възможност без видими дефекти по зъбните редици.

Защо да изберете нас?

- Намираме се на комуникативно място, лесно достъпно и удобно за паркиране.
- Работното ни време е съобразено с Вашите потребности;
- Материалите, с които работим са на високо световно ниво, като постоянната ни следдипломна квалификация дава възможност да следим и - прилагаме последните новости в денталната медицина;
- Стараем се максимално да запазим всеки зъб;
- При нужда осигуряваме консултация с Дентален лекар специалист – Ортодонт, Парадонтолог, Хирург;
- Изготвяме индивидуална програма за всеки пациент;
- Работим нетравмиращо и безболезнено;
- Спазваме пълна асептика и антисептика / стерилност /
- Спазваме пълна конфиденциалност и уважаваме правата на всвеки пациент;
- Работиме с НЗОК и издаваме документи към останалите доброволни осигурителни фондове;
- Извършваме пълно дентално лечение на цялото семейство – почистване на зъбен камък с ултразвук, терапия на кариес, кореново лечение, обличане на зъби с коронки и мостове, протезиране с различни по вид частични и цели протези, шиниране на зъби, ортодонтско лечение и други;
- Грижим се за децата Ви от най-ранна възраст, даваме съвети при бременност;
- Грижата ни за Вашата усмивка включва и избелване на зъби и изработване на шини за бруксизъм и спортни шини.

Услуги:

- Профилактика
- Консервативно зъболечение
- Избелване на зъбите
- Хирургия
- Ортопедично лечение
- Детско зъболечение и ортодонтия

ОБОРУДВАНЕ

При лечението на зъбите използваме най-модерна и широко приложима апаратура

МАТЕРИАЛИ

В лечението на зъбите използваме материали на водещи световни фирми в областта на Денталната медицина и зъбопротезирането. Придържаме се към правилото, че материалите, които използваме трябва да са с най-добрите качества и да са имали възможност да се докажат за достатъчно дълъг период от време, за да се избегнат нежелателните късни странични ефекти.

Екипът на Дентален център ИЛИНА сме се посветили на грижата за здравето и красотата на вашата усмивка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.