Дентален Център 'Илина' гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 Ортопедично лечение


Изработка на всички видове неснемаеми конструкциии снемаеми протези. Коронки, мостове , временни конструкции, поправки…Детско зъболечение и ортодонтия
Лечение на детски зъби и меки тъкани. Изработка на шини за подреждане и корегиране на захапката…

Детско зъболечение и ортодонтия
Лечение на детски зъби и меки тъкани. Изработка на шини за подреждане и корегиране на захапката…

Екипът на нашия дентален център в София има за своя мисия грижата за здравето на зъбите и блестящата ви усмивка. Притежаваме квалификация, професионализъм и опит, за да се справим с всеки проблем.
ЗА НАС
Екипът на Дентален център ИЛИНА сме се посветили на грижата за здравето и красотата на вашата усмивка. Разбираме Вашите проблеми и се стараем да откликваме професионално и ангажирано на всеки един случай. Основна наша цел е Пациентът да излезе от Центъра усмихнат и по възможност без видими дефекти по зъбните редици.
Защо да изберете нас?
Намираме се на комуникативно място, лесно достъпно и удобно за паркиране.
Работното ни време е съобразено с Вашите потребности;
Материалите, с които работим са на високо световно ниво, като постоянната ни следдипломна квалификация дава възможност да следим и прилагаме последните новости в денталната медицина;
Стараем се максимално да запазим всеки зъб;
При нужда осигуряваме консултация с Дентален лекар специалист – Ортодонт, Парадонтолог, Хирург…;
Изготвяме индивидуална програма за всеки пациент;
Работим нетравмиращо и безболезнено;
Спазваме пълна асептика и антисептика / стерилност /
Спазваме пълна конфиденциалност и уважаваме правата на всвеки пациент;
Работиме с НЗОК и издаваме документи към останалите доброволни осигурителни фондове;
Извършваме пълно дентално лечение на цялото семейство – почистване на зъбен камък с ултразвук, терапия на кариес, кореново лечение, обличане на зъби с коронки и мостове, протезиране с различни по вид частични и цели протези, шиниране на зъби, ортодонтско лечение и други;
Грижим се за децата Ви от най-ранна възраст, даваме съвети при бременност;
Грижата ни за Вашата усмивка включва и избелване на зъби и изработване на шини за бруксизъм и спортни шини.
Профилактиката е от първостепенна важност за нас и затова осигуряваме на редовните си пациенти Безплатни профилактични прегледи на всеки 6 месеца, като предлагаме и ценови отстъпки при Почистване на Зъбен камък в тези случаи. Разполагаме със собствена Зъботехническа лаборатория, което осигурява качество и бързина на извършваните услуги;
Услуги
- ПРОФИЛАКТИКА
- КОНСЕРВАТИВНО ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ
- ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ
ХИРУРГИЯ
- ОРТОПЕДИЧНО ЛЕЧЕНИЕ
- ДЕТСКО ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ И ОРТОДОНТИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.