Дентален център Д-р Искрови - Ортодонт Шумен

36980
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дентален център Д-р Искрови се намира в гр. Шумен, в непосредствена близост до хотел Шумен.

         Разполагаме с три стоматологични кабинета, оборудвани с всичко необходимо за цялостно и изчерпателно лечение от съвременен тип, използваме ренгенография с дигитални ренгенови снимки.
         Центърът се гордее с ведрото отношение на персонала и спокойната и приятна обстановка.

         Екип:

Д-р Найден Искров - дентист-ортопед
Д-р Валентина Искрова - дентист специалист
Д-р Десислава Искрова - дентист ортодонт

       Услуги:

  • Лечение на кариес с фотополимери, химиополимери, глас-йономери и други съвременни средства;
  • Терапия на кариесни усложнения – пулпит, гранулом (периодонтит), абсцес, киста, изграждане и спасяване на силно разрушени зъби;
  • Почистване на зъбен какък с ултразвук;
  • Лечения с коронки, мостове и протези;
  • Ортодонтия;
  • Дигитален рентген;
     

         Предлагаме ортодонтско лечение с най-съвременната система брекети Деймън.

         Деймън системата представлява пасивни самолигиращи брекети, които елиминират необходимостта от еластични/метални лигатури и високотехнологични дъги, които преместват зъбите по-бързо и изискват по-малко посещения. Това е изцяло нов клинично доказан лечебен метод, който подрежда зъбите ви и подобрява вашата лицева естетика- обикновено без екстракции или приспособления за бързо палатинално разширение. Със системата Деймън времето за лечение обикновено е по-кратко в сравнение с обикновените брекети. Този нов революционен подход в ортодонтията осигурява по-голям комфорт по време на лечението. Системата Деймън разполага и с естетични брекети, които на практика са незабележими!

Дентален център Д-р Искрови разполага с безжичен диоден лазер за меки тъкъни - Doctor Smile. Повече информация относно сферите на приложение може да откриете в сайта http://www.iskrovi.com/ в категория Лазер.

          Работно време:


Понеделник, Вторник, Четвъртък: 09:00ч-18:00ч
Сряда, Петък: 09:00ч-12:00ч и 15:00ч-18:00ч
Почивни дни: Събота и Неделя

СЕГА КРАСИВО ПОДРЕДЕНИТЕ ЗЪБИ СА ВЪЗМОЖНИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ВЪЗРАСТ!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.