Дентален Свят 2000 ЕООД - самостоятелната медико-технологична лаборатория гр. Пловдив

21220
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СМТЛ Дентален Свят 2000 е самостоятелната медико-технологична лаборатория в град Пловдив.Зъботехническа лаборатория СМТЛ Дентален Свят 2000 разполага със съвременна техника и инструменти за изработка на:
-метало-керамични и изцяло керамични коронки и мостове,
-порцеланови инлеи,
-порцеланови фасети,
-импланти,
-керамични корони със златни сплави,
-валпласт и фрез протези,
-циркониеви коронки и фасети
-безметални конструкции
В зъботехническа лаборатория СМТЛ Дентален Свят 2000 изработва зъбни протези в кратки срокове. След направата на всеки продукт се извършва проба на пациента и при установени разминавания с челюстта, които предизвикват дискомфорт се извършват необходимите корекции.
Зъботехническа лаборатория СМТЛ Дентален Свят 2000 поема транспортните разходи из цялата страна.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.