Дентален кабинет Д-р Митеви Бургас

5076
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В Дентален кабинет Митеви работят д-р Митко Митев и д-р Ивелина Митева.


Д-р Митко Митев е специалист стоматолог в град Бургас. Има богат професионален опит в областта на стоматологията. Д-р Митев практикува поливалентна стоматология и предлага на своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги.
Д-р Митко Митков ще ви даде качествен съвет относно поддържането на Вашите зъби в добро здраве или начините на лечение при откриване на проблем в областта на зъбите и венците.


Д-р Ивелина Митева е специалист ортодонт от град Бургас и предлага профилактика и лечение в областта на денталната медицина.
Д-р Ивелина Митева Ви предлага професионална и компетентна помощ, за Вас или Вашето дете. Тя ще направи нужните изследвания и ще Ви назначи най-подходящото лечение за една блестяща и здрава усмивка.


УСЛУГИ

-Ортодонтия
-Терапия на кариесни усложнения
-Ортопедия
-Детска стоматология
-Профилактични прегледи на зъби и венци, почистване на зъбите от зъбен камък и зъбна плака
-Лечение на зъбен кариес с фотополимерни пломби, метални, керамични и металокерамични инлеи, керамични фасети; канално лечение
-Естетична стоматология – козметични минипулации и пълна промяна на усмивката чрез почистване на зъбите, избелване на зъбите, фотополимерни пломби, керамични фасети, керамични коронки
-Възстановяване на липсващи зъби чрез мостове и протези
-Екстракция на зъби, леки хирургични манипулации


Работо време: от 08:00ч до 19:00ч


Телефони:

0889 305 525 – д-р Митев;

0888 731 868 – д-р Ив. Митева; майл: immiteva@ abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.