Ортопедична болница “Витоша” гр. София

7621
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Болница "Витоша" е специализирана ортопедична болницас 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.
От 15 г работиме по Договор със Здравна каса
Осигуряваме безплатен транспорт при фрактури на долен крайник.
Болница "Витоша" е фокусирана в:
Ендопротезиране на тазобедрена и колянна става;
Ние прилагаме специална техника разработена в Израел, с минимална кръвозагуба и позволяваща бързо раздвижване и минимален риск от усложнения:
Само за нашите пациенти няма ограничения в обема на движение – за разлика от други болници само нашите пациенти могат да сядат на ниско; не е необходимо да повдигат мебелите и wc-чинията с 20 см ; могат да лежат на една страна! За 5 години нямаме нито един случай на изкълчена ендопротеза без да е свързана с фрактура на костта.
Само при нас операцията е с минимална кръвозагуба, което означава, че само ние можем да ендопротезираме без да е нужно да Ви преливаме кръв.
Също така, нашата дейност включва:
- Всички видове фрактури;
- Фрактури при стари хора;
Болница "Витоша" се намира в дипломатическия квартал на София, с чудесен изглед към планината Витоша, непосредствено до Френски лицей "В.Юго" и комплекс "Макси". Наскоро болницата беше напълно реновирана, за да покрие високите критерии и на най-взискателните ни пациенти.
"Витоша" е бутикова частна болница, с лимитиран достъп за външни посетители, така осигуряваща високо ниво на безопасност за някои VIP-пациенти.
· Сравнително малък брой пациенти се обслужва от високомотивиран персонал в съотношение 1 болен : 3,5 лекари, сестри и санитари, позволяващо на нашите пациентите да се чувстват специални и осигуряващо топ-качество на медицинските и здравните услуги, с много добри резултати при тяхното следоперативно възстановяване.
· В болница "Витоша" липсва стресът на голямата болница и пациентът се чувства комфортно.
За VIP-пациенти предлагаме късна следоперативна програма в елитен СПА-център, където рехабилитацията се съчетава с много положителни емоции на това уникално красиво място.
Търсите ли елитна специализирана ортопедична болница с високо европейско качество на услугите, където да направите ендопротезиране на вашата тазобедрена или колянна става?
Лечение на достъпна цена в бутикова частна болница, предлагаща спокойна обстановка и минимален стрес?
И лечение, което е допълнено с рехабилитационна програма за 18 дни или 45 дни, а не само 6-7 дни както в други болници?
Тогава потърсете болница "Витоша" и попитайте за Ендопротезиране по НЗОК.
За лечение по Здравна каса препоръчваме Ендопротезен пакет НЗОК-плюс с включени 18 дни пълноценна рехабилитация.
Главен лекар е Д-р Орлин Филипов, Д.М., специалист по ендопротезиране и реконструктивна ортопедия. Има специализации по ендопротезиране и е работил в Израел. Автор е на десетки научни трудове, много от които – публикувани в авторитетни западни списания и намерили признание на 18 международни ортопедични конгреси. Д-р Филипов е член на 5 международни ортопедични асоциации: AO Trauma; SICOT; FFN (Fragility fracture network); Küntscher society; AAOS (American Academy of Orthopedic Surgeons) и БОТА.
Ортопедична болница “Витоша” гр.София има вече 15 години опит в лечението на остеопоротични фрактури при най-възрастните и ендопротезиране.
Болница “Витоша” е специализирана в ендопротезиране, специална и гериатрична ортопедия. Болница “Витоша” работи от 15
години, по договор със Здравна каса. Прилагат се най-добрите в света методи за лечение адаптирани за стари хора и в резултат се постигат отлични резултати при нашите болни – още в първия ден след операцията болните се изправят на крака, като им се разрешава пълно натоварване веднага, а не чак след 2 до 4 месеца, както е в други болници по света. При ендопротезиране на тазобедрената става прилагаме специална модификация на хиургична процедура, разработена в Израел. Цените на имплантите за доплащане към Здравна каса са адаптирани за стари хора и са по-ниски от тези в другите болници.
Лечението в болница „Витоша“ е напълно безплатно, то се поема от НЗОК.

Когато се налага използването на метални импланти (пирони, винтове, плаки) за оперативната фиксация на счупването във всички болници тези импланти се заплащат от пациента (съгласно условията на Здравна каса – НРД ’2003 до ’2008). Когато се налага да заплатите за вложените при вашата операцията импланти в болница „Витоша“ тяхната цена е до 50% по-евтина в сравнение с всички останали болници благодарение на Социалната програма на здравното заведение.


СОЦИАЛНА ПРОГРАМА
Тя е насочена към подпомагане на самотни възрастни пациенти и на социално слаби и при такива хора цената на имплантите е символична или напълно безплатна за пациента, като тяхната цена се поема от болница „Витоша“.


СОЦИАЛНА ЗНАЧИМОСТ НА ОБЩОДОСТЪПНОТО ЛЕЧЕНИЕ
Болният със счупване на бедрената кост трябва незабавно да бъде настанен в болница. Ако пациент със счупване на бедрената кост не бъде опериран и бъде оставен на „домашно лечение“ рискът от смъртен изход за него през следващите 3 месеца е над 50%, освен това качеството на живота на болния е силно влошено – силните болки приковават пациента към леглото, хигиената и тоалета са невъзможни или силно затруднени, често още в началото се появяват декубитални рани по кръста и гърба, много от болните стават жертва на хипостатичната пневмония от залежаване или тромбоемболични усложнения, които често завършват фатално.


За разлика от това, при едно модерно оперативно лечение на счупена бедрена кост, рискът от смъртен изход се намалява на под 8% през първите 3 месеца; още през първата седмица след операцията качеството на живот се доближава до това на здрав човек – липсата на болки позволява раздвижване и намаляват рисковете от усложнения следствие на залежаване, близките на болния не са така плътно ангажирани в неговото обслужване, което от своя страна има голям икономически ефект.


Записването за преглед е на телефон: 962-22-92

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.