Ортопедична болница “Витоша” гр. София

9939
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

От 19 г работиме по Договор със Здравна каса

Осигуряваме безплатен транспорт при фрактури на долен крайник

Болница "Витоша" е специализирана ортопедична болница с 19 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология. Болница "Витоша" е фокусирана в:

Ендопротезиране на тазобедрена и колянна става (по Здравна каса);

 • Ние прилагаме специален оперативен метод с минимална кръвозагуба и избягващ необходимостта от преливане на кръв.
 • Нашият минимално-инвазивен метод е свързан с по-малка травма от операцията и позволяваща бързо раздвижване на пациента при силно намален риск от усложнения.
 • Само за нашите пациенти няма ограничения в обема на движение – могат да сядат на ниско(!); не е необходимо да повдигат с 20 см мебелите и wc-чинията (!);  могат да лежат на една страна! За 5 години нямаме нито един случай на изкълчена ендопротеза без да е свързано с фрактура на костта.  

също така, нашата дейност включва:

 • Всички видове фрактури (по Здравна каса);
 • Фрактури при стари хора (по Здравна каса);

При фрактура на бедрената шийка прилагаме уникален органосъхраняващ метод, запазващ ставата и приложим при активни млади хора и при възрастни с тежки заболявания – евтина алтернатива на ендопротезирането. Методът BDSF получи широко международно признание.

      Болница "Витоша" се намира в дипломати-ческия квартал на София, с чудесен изглед към планината Витоша, непосредствено до Френски лицей "В.Юго" и комплекс "Макси". Наскоро болницата беше напълно реновирана, за да покрие високите критерии и на най-взискателните ни пациенти.

      "Витоша" е бутикова частна болница.

 • Сравнително малък брой пациенти се обслужва от високомотивиран персонал в съотношение: 3,5 лекари, сестри и санитари на 1 болен, позволяващо на нашите пациентите да се чувстват специални и осигуряващо топ-качество на медицинските и здравните услуги, с много добри резултати при тяхното следоперативно възстановяване.
 • В болница "Витоша" липсва стресът на голямата болница и пациентът се чувства уютно.

      За VIP-пациенти предлагаме късна следоперативна програма в елитен СПА-център, където рехабилитацията се съчетава с много положителни емоции на това уникално красиво място.

 • Търсите ли елитна специализирана ортопедична болница с високо европейско качество на услугите, където да направите ендопротезиране на вашата тазобедрена или колянна става?
 • Лечение на достъпна цена в бутикова частна болница, предлагаща спокойна обстановка и минимален стрес?
 • И лечение, което е допълнено с рехабилитационна програма за 17 дни или 45 дни, а не само 6-7 дни както в други болници?

Тогава потърсете болница "Витоша" и попитайте за Ендопротезиране по НЗОК.

 • За лечение по Здравна каса препоръчваме Ендопротезен пакет НЗОК-плюс

            Главен лекар е Д-р Орлин Филипов, Д.М., специалист по ендопротезиране и реконст-руктивна ортопедия. Има специализации по ендопротезиране и е работил в Израел. Автор е на десетки научни трудове, много от които – публикувани в авторитетни западни списания и намерили признание на 19 международни ортопедични конгреси. Автор е на книга-учебник по ортопедия, издаден в САЩ.

Д-р Филипов е член на 5 международни ортопедични асоциации: AO Trauma; SICOT; FFN (Fragility fracture network); Küntscher society; AAOS (American Academy of Orthopedic Surgeons) и БОТА.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.