Денонощна аптека Ванда гр. Стара Загора

12996
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека Ванда предлага богато разнообразие от лекарства, хомеопатия, богат асортимент от медицинска козметика, санитарно-хигиенни продукти, билки, хранителни добавки. Работи с НЗОК, изпълняват жълти и зелени рецепти.


Аптека Ванда работи с Национална Здравноосигурителна Каса (НЗОК), изпълнява жълти и зелени рецепти. Предлагаме лекарства за онкологично болни, трансплантирани пациенти и пациенти с редки болести и инсулин.
Аптеката разполага с богат продуктов каталог с хранителни добавки, извлечени от натурални и лечебни билкови растения. Хранителните добавки предлагани от верига денонощни аптеки Ванда са с високо качество, предлагани на достъпни и разумни цени.
И двете аптеки работят с рецепти по здравна каса ,  със скъпоструващи лекарства по протоколи IA,IB и IC , както и с тест ленти .
ДЕНОНОЩНА АПТЕКА ВАНДА+
- изпълнява жълти и зелени рецепти.

тел.: 042/602032
гр. Стара Загора, ул. Димчо Стаев 30Б
АПТЕКА ВАНДА 3
тел.: 042/602673
гр. Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 84
Работно време :
делнични дни : 7.00 - 21.00ч.
празнични дни: 8.00 - 20.00ч.

Допълнителни контакти


гр. Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 84 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.