ДЕНОНОЩНА АПТЕКА Арония 2001

12433
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Продажба на лекарства в София-Пенчо Славейков
Арония 2001 е денонощна аптека, разположен на бул. Пенчо Славейков 6 в град София. Аптеката работи със зелени рецепти и поддържа в наличност широка гама продукти на различни лицензирани производители, в следните категории:

  • лекарства и медикаменти;
  • медицинска козметика;
  • медицински консумативи;
  • санитарни материали;
  • хранителни добавки;
  • детски и лечебни храни;
  • ортопедични средства;
  • билки и билкови продукти.
Аптека Арония 2001 приготвя и лекарства по рецепта. Арония 2001 работи със зелени рецепти и изготвя индивидуални стелки, като предварително се записва час, може и по телефона.

ПРОДАЖБА НА ГОТОВИ ЛЕКАРСТВЕНИ ФОРМИ В СОФИЯ-ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ
Аптека Арония 2001 извършва продажба на богат асортимент от готови лекарствени форми и други фармацевтични продукти. Лекарствените продукти се предлагат под формата на таблетки, сашета, сиропи, капсули.
Аптеката работи със зелени рецепти. Арония 2001 може да откриете в град София на бул. Пенчо Славейков 6, срещу Пирогов.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.