Билките - лечебното действие върху организма

20296
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Делян Дамянов е продължител на занаята билколечетел и син на един от най-добрите билколечители в България – Васил Дамянов. Детството му преминава не само в детски игри и учене, но и обикаляне редом с баща си по поляни и планини в бране на билки. Роден в гр. Раднево, но израстнал в с. Юнаците, Пазарджишко и гр. Стара Загора, Делян е бил винаги близо до земята, хората и билките.

През годините натрупва житейски опит при живота си в България и чужбина, и е осъзнал, че няма по красива и богата на природни ресурси държава от България. Държавата с най-много лековити растения в света и на челните мяста за износ на билки въпреки малката си територия сравнена с най-големите износители на билки – Индия, Китай, Пакистан, Русия. С годините се заражда любов към билколечението и хората, с желание да им помага със знанията си и както от споделения опит от неговия баща, така и от натрупания свой собствен.

В Билкопродавница-Целебница ще намерите над 200 вида билки, а ако я няма търсената от вас билка, ще бъде доставена в най-кратки срокове. В билковия магазин се предлагат не само билки, но и алтернативни лечения и терапии за редица заболявания – бъбречни заболявания, заболявания на жлъчката и черния дроб, стомашно-чревния тракт, пикучо-половата система, високо кръвно, хипертония, заболявания на белите дробове, автоимунни заболявания, онкологични заболявания, кисти, гъбични и бактериални инфекции, паразити, детокси програми, отслабване и много други с изпитани от повече от 25 години стари семейни рецепти за билкови чайове и спиртни налози.

В билкопродавницата винаги ще ви посрещнат с усмивка и обърнат внимание, дори да сте просто посетител.

Допълнителен адрес:
гр. Русе, бул. Цар Освободител 12

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.