Даниела Петрова - Психолог гр. София

3384
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Даниела Петрова е специалист по клинична психология.
Има частна практика като психолог. Срещите са след предварително записване.

Област на професионална компетентност:

Клинична психология, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология в образованието, Емоции и мотивация, Проблеми в ученето. Като психолог в Регионален център за подкрепа на процеса за приобщаващо образование e работила с деца с хиперактивност, детска церебрална парализа, синдром на Даун, различни състояния от аутистичния спектър. Към настоящия момент е училищен психолог в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство, гр. Костинброд.

Даниела Петрова е сертифициран Кариерен консултант по Програма GCDF на The Center for Credentialing and Education (CCE) (Greensboro, North Carolina, USA), с № GCDF00066-BG.

От 2016 г. е сертифицирана за работа със Скала за интелигентност на Уекслeр за деца (WISC-IV).
Работила е 6 години в 125 СУ „Проф. Боян Пенев“ – гр. София, като Психолог. Има опит в работата с деца и родители.

Други специалности и специализации:

Философия

Стаж по специалността: над 7 години
Член на „Дружеството на психолозите в България“

Изтегли: "Книга-игра"

Записване на час за преглед

График :
Понеделник, Сряда и Петък от 14.00 до 17.00 ч.
Вторник и Четвъртък от 16.00 до 18.00 ч.

Детско-юношеска психология

Затруднения на училищните умения

Поведенчески проблеми

Когнитивни затруднения

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.