Глобал Кеър Резиденс - Дом за стари хора - с. Ковачевци

5278
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Глобал Кеър Резиденс е място, в което възрастните хора да живеят усмихнати с усещане за спокойствие и пълноценност. Според нашaта философия, социалната активност е основен генератор на енергия и желание за живот. Желанието да бъдеш активен и да имаш възможността да общуваш с хора със сходни интереси е вкоренено дълбоко в човешката природа и оказва огромно влияние върху качеството на живот в напреднала възраст.

Домът разполага с 10 самостоятелни стаи, 38 за двойно  и 4 стаи за тройно настаняване, обзаведени с всички необходими удобства, за максимален комфорт и усещане за домашен уют.

Уверени сме, че хората, които водят активен социален живот се радват на по-добро здраве, и в психологически и във физиологичен аспект. Именно тази наша увереност, ни мотивира да бъдем ангажирани с непрестанен стремеж, към създаване на перфектни условия за живот на нашите специални гости. От разнообразните социални активности заложени в дневната ни програма, до високото качество на сервираната от нас храна и грижовния ни и висококвалифициран  персонал – ние не допускаме компромиси.

Домът е разположен сред чистия въздух и прекрасната природа на с. Ковачевци, на едва 40 минути път от София. Разполага с обширен и уникално аранжиран двор с площ от 3100 кв.м., паркови алеи за разходка с пейки за отдих, тревни площи с перфектно поддържана растителност. Планираме и изграждането на зеленчукова градина, за собствен екологичен добив. В непосредствена близост се намират яз. Пчелина и Земенския манастир, които са изключително подходящи за разходки и дневни излети.

Здравословно меню с подбрани и качествени продукти! За нас е от изключителна важност, обитателите на дома да се наслаждават на разнообразна, вкусна и винаги прясно приготвена храна. Инвестирахме в ултра модерно и функционално кухненско оборудване от най-висок клас възползвайки се от опита на един от най-големите специалисти в областта – Шеф Манчев. За нуждаещите се от специален хранителен режим, ще се погрижим с индивидуално меню съобразено с техните нужди.

Поверяваме грижата за нашите скъпи гости на високо-квалифициран екип с дългогодишен професионален опит. Полагаме непрекъснати денонощни грижи за здравето и удобството им. Част от екипа са общо практикуващ лекар, кардиолог, медицински сестри, социален работник, трудотерапефт и социални асистенти. За да бъдат нашите гости напълно обгрижени и винаги във форма, на тяхно разположение ще бъдат фризьор и физеотерапевт за пълен конфорт на тялото и духа.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.