Гинекологичен кабинет Ева Виталис д-р Николай Николов София

4861
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Гинекологичен кабинет Ева Виталис се намира в центъра на град София на свръх комуникативно място,удобно за достигане, както с метрото така и с всякакъв друг вид транспорт.
Кабинетът е специализиран за диагностика на трудни за разрешаване случаи .
Осигурява се цялостен безболезнен профилактичен преглед даващ така нужната сигурност на жената.Само тук има възможностите за иследване и лечение на всички видове инфекции предавани по полов път.


Организацията в кабинета е създадена така,че да има пълна дискретност на пациентите.
Освен това те не се занимават с разнасяне на материали за изследване в различните лаборатории.
За удобство на пациентите, те трябва да се записват на телефон: 0888 31 42 36. Така се пести времето и на пациента и на лекаря.
Избягват се ненужното чакане и опашките.

ДЕЙНОСТ

- Kомплексният преглед с всички възможности на съвременната медицинска апаратура, осигурява много висока степен на диагностика. В прегледа се включват освен класическият преглед и ехеграфска диагностика, и колкоскопия едновременно.
- Kабинетът е специaлизиран в диагностиката и лечение на стериалитета.
-  Kабинетът е специaлизиран в диагностиката на всички секс инфекции познати на науката. По желание на пациента може да се осъществи сексологична консултация.
- Кабинетът е специализиран в лечението на всички видове възпаления на женските полови органи.
- Кабинетът е специализиран в областа на контрацептивите. Осигорен е безплатен тест за определеняне на най – подходящият за дадената жена контрацептив.
- Кабинетът е специализиран в проследянето на бремеността както с ехографска диагностика, така и в проследяване на секс инфекциип по време на бременност както и с всички заболявания свързани с бременноста.
- Кабинетът осигурява връзка с водещи специалисти във всички области на медицината.
- тестове за HVP – рак на шийката на матката
- изготвяне на индивидуален план за възстановяване на влагалищната микрофлора
- лечение на гъбични инфекции
- установяване и проследяване на бременност
- ехографска диагностика
- колпоскопия
- диагностика и лечение на стерилитет
- диагностика и лечение на гинекологични болести: кисти на яйчниците, миома на матката, полипи в маточната кухина, възпаления на женските полови органи
- контрацепция
- консултации по въпросите свързани с интимната хигиена на жената

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.