Галина Иванова – Магистър психолог, педагог гр. София

4416
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТГалина Иванова е магистър по психология и педагогика, завършила СУ Климент Охридски. Тя има над 30 годишен стаж в тази област. Има придобити следдипломни специалности като Авиационна психология и Биофидбек тренинг.
Областта на професионална компетентност на Галина Иванова е много широка. Тя ще Ви помогне в следнтие направления: зависимости, психични разстройства, учене, памет и когнитивни процеси, психологично консултиране, психодиагностика, емоции и мотивация,  проблеми на концентрацията и вниманието, работа с деца с проблеми от аустичен спектър, диспраксии/ дислексия, дисграфия, дискалкулия/ и говорни нарушения, мозъчни дефицити и дисфункции.
В момента тя практикува в център Ненхоф & Иванова практики. В България, единствено там се предлага цялостен, многоканален БИОФИДБЕК-ТРЕНИНГ, който коригира, стимулира и развива вашите заложби и поддържа психичното и физическо здраве, по уникален отдавна наложил се в Европа и САЩ, научно обособен метод.
БИОФИДБЕК-тренингите са методи за диагностика, тренинг и терапия със специализирана компютърна техника и методика. Целта е, психолога да помогне на пациента да възприема, контролира и подчини физиологичните процеси, които обичайно протичат извън съзнанието и без волеви контрол.
ЛЕЧЕНИЕ
Опита и  положителните резултати в моята  практика при  пациенти с:
  • Аутистичен спектър,
  • Дислексия, дисграфия,
  • ДЦП,
  • Синдром Дефицит на внимание и хиперактивност,
  • Епиподобен синдром,
  • Тревожни и депресивни състояния , леки психични и психопатологични  отклонения,
  • Умствена и интелектуална  изостаналост,
  • Фобии

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.