Възстановителен център за физическо и психическо лечение KINEZIO

11667
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Индивидуално и семейно консултиране

Името ми е Христина Христова. По професия съм психолог. Интересите ми са насочени в областта на психоаналитично насочената психотерапия.
Занимавам се с индивидуално и фамилно консултиране.

Кога е нужно да се обърнем към психолог?

Отговорът е - ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ.
Не е необходимо човек да има проблеми, за да потърси помощта на психолог. Понякога човек има нужда да поговори с някого за себе си и за случващото се около него. Но този някой трябва да е различен от 'приятеля от кафето', когото натоварвате с проблемите си и той даже не Ви слуша. Има неща, които касаят само Вас и имате притеснение да ги споделяте със семейството и приятелите си. Разбирането на себе си и околните е труден процес и затова споделянето с психолог може да Ви помогне при това разбиране, но не изпълнявайки сляпо съветите, които ще получите от него, а тръгвайки по собствения път на осъзнаването на Вашия проблем и неговата вътрешна преработка.

Консултация при психолог може да потърсите при:

тревожност, депресия, фобии, страхове, натрапливости, възрастови кризи, проблеми в адаптацията и междуличностните отношения, зависимости от различен характер,при проблеми с пубертета, семейно консултиране, панически разтройства, и др. проблеми, които могат да Ви причинят дискомфорт в психичното функциониране , а оттам да доведат до страдание в ежедневния живот. Както и консултирам и двойки, желаещи да осиновят дете.

В психологическия център работим и със сертифициран здравен терапевт, който на съзнателно ниво провежда емоционални корекции не само на емоционално, но и на физическо ниво. Прилагат се техники, които оказват влияние на емоционално, физическо и ментално ниво. Това е като акупунктура без игли върху емоционални точки на тялото, всяка от които е свързана с определени емоции, органи, енергия и структура на тялото. Използва се физическо третиране на тези точки и канали, аромотерапия и психологически похвати, които помагат да се освободим от проблемите, които имаме. Възстановява се баланса между тялото и психиката.

Александър Христов практикува в професионалното масажно студио там може да го потърсите с проблеми при:
дископатии, плексит, ишиас, сколиоза, радикулит, ставни проблеми, масажи ( лечебни, възстановителен, класически, антицелулитен, кинезиомасаж )

Дългото съществуване в тялото на негативна или позитивна емоция води до увреда на определен орган и има пряка взаимовръзка между страдащия орган и емоцията.
Добре е да се работи както на психическо, така и на физическо и енергийно ниво за подобряване състоянието на човека.

Професионално масажно студио

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.