Възстановителен център Варна – “Панайотови”

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТВъзстановителен център “Панайотови”В резултат на масажа настъпват и общи изменения в целия организъм – подобрение на апетита, съня и самочувствието и отслабване на невротични оплаквания. Тези изменения се обясняват с рефлекторното влияние на масажа върху централната нервна система и повишението на обмяната на веществата. Ясно изразено е увеличението на газовата (окислителните процеси и отделянето на въглероден двуокис), азотната и водната обмяна. Действието на масажа върху мастната обмяна е нормализиращо, поради което теглото на затлъстяли лица се понижава, а на слабите лица се увеличава.
Във връзка с подобреното кръвооросяване на бъбреците се увеличава и диурезата (денонощното количество на урината), особено при масаж на долните крайници. Непосредствено или наскоро след масажа се наблюдават и други промени в организма – увеличени секторни функции (слюнчена, стомашно-чревна, чернодробна-жлъчна, понижение на кръвната захар).УСЛУГИ


Лечебни програми
 • Лечение и рехабилитация на опорно-двигателен апарат
 • Лечение и рехабилитация на нервната система
 • Лечение на състояния след травматични увреждания
 • Лечение и рехабилитация след контузии
 • Лечение и рехабилитация на синузит, нощно напикаване и др.
Програми за тяло
 • Отслабване
 • Антицелулитни и антистрес програми
 • Освобождаване от токсини
 • Моделиране на тялото чрез вибрационно-изглаждаща терапия
Сауна
 • Индивидуална или комбинирана суха сауна
 • Предварително записване на часове
Масаж
 • Лечебен
 • Възстановителен
 • РелаксиращЦЕНИ


Ценова листа:Процедура

1 посещение

МАСАЖ ЛЕЧЕБЕН 25-50 мин.

18-35лв.

МАСАЖ КЛАСИЧЕСКИ 20-60мин.

15-35лв

МАСАЖ АНТИЦЕЛУЛИТЕН  30-60мин

18-35лв

САУНА 60 мин.

7лв.

ИНДИВИДУАЛНА САУНА

15лв.

УРЕДНА ГИМНАСТИКА (дамски фитнес)

4лв.

Програми

1 посещение

1.АНТИЦЕЛУЛИТНА

15-30лв.

3.ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА (релаксираща)

 20-35лв.


За 5, 10 или 20 процедури съответно 5%,10% или15% отстъпка от обявената цена
Възстановителен център “Панайотови” предлага следните масажи Варна.
Във цената на всички процедури и програми, са включени необходимите за целта кремове и / или лекарства.
 • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ: Масажът успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта и лимфата. Чрез него се засилва имунната система, подобрява се кръвообращението в кожата, подкожието и мускулите, подобрява се дейността на нервната система .
 • ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ: Основно или съпътстващо средство при различни заболявания на опорно – двигателния апарат и нервната система като: дископатии, лумбаго, дискова херния, болки в гърба, мускулни и ставни болки, при хронично главоболие, мигрена и др.
 • АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ: Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помоща на специални вибрационни уреди и необходимите за целта кремове и масла.
 • ЛИМФЕН ДРЕНАЖ: Това е въздействие върху меките тъкани на лицето и тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж може да бъде ръчен или посредством апарат.
 • САУНА: Сауната помага на тялото да се поти и по този начин чрез потта се отделят токсини. Вследствие на което се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черният дроб. Отпуска мускулите. Подобрява се тонуса , жизнеността на тялото, имунната система и др.Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити. Много хора имат ниска телесна температура и по-този начин не могат ефикасно да се „борят” с различните хронични инфекции.
 • АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА: Вибрационно-изглаждаща и стягаща терапия в комбинация с индивидуална гимнастика извършена със специални за целта апарати и кремове.
 • ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ПРОГРАМА (релаксираща): Състои се от цялостен масаж в комбинация със сауна и етерични масла.ГАЛЕРИЯ


КОНТАКТИ

Възстановителен център “Панайотови” – masajivarna.com
Адрес: гр. Варна, ул. Тролейна 2, ет.4 офис 33
Тел.: 0878 705 928
Е-mail: panayotovi90@ gmail.com


Текст и изображения: masajivarna.com
Кл. думи: Масажи Варна

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.