Воев - помощни средства и санитарни материали гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"ВОЕВ-СОФИЯ" ЕООД е лицензирана фирма от Министерството на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания, удостоверение за регистрация 99/2008г.
Собственик и управител Георги Воев
ЕТ"Воев-Георги Воев-Стефанка Воева" основана през 1992 г. е лицензирана фирма от
Министерството на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания,
удостоверение за регистрация № 024-I/29.07.2013 г.
Собственик и управител Стефанка Воева
Свободна продажба в брой и продажба на помощни средства,санитарни материали и медицински изделия с документи за отпусната помощ от Агенция за социално подпомагане /АСП/за деца и възрастни, болни и лежащо болни хора, трудно подвижни, с ДЦП деца и възрастни, инвалиди с ТЕЛК, възрастни хора или изобщо хора с увреждания, нуждаещи се от инвалидни колички-рингови, за ДЦП, акумулаторни и скутери, столове за тоалет и баня, антидекубитални дюшеци за лежащо болни, гръдни епитези, проходилки, бастуни , патерици, канадки, слухови апарати и батерии за тях, ролатори с 3 и 4 колела, 3 и 4 опорни бастуни и други изделия.
Предоставяме безплатна информация за правата на възрастните хора, хората с увреждания, инвалидите.
Съвети как да се предпазим от злоупотребата с правата ни от фирми и служебни лица.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.