Вита Баланс ЕООД

2777
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Вита Баланс ЕООД e вносител за България на израелската козметика Mineral Beauty System. Козметичната марка се отличава с това, че е създадена на основата на солите и калта от Мъртво море, като към изключително удачно балансираната минерална формула са добавени различни екстракти и витамини (вит. Е, провитамин В5 и др.), както и натурални масла. По този начин се придава специфична насоченост към всеки един от продуктите по отношение на тяхното приложение. Пълната серия Mineral Beauty System включва средства както за почистване, така и за хидратиране и подхранване на кожата на лицето, тялото, и косата.

Защо да изберем израеската козметика Mineral Beauty System
Уникалното действие на козметиката от Израел на Mineral Beauty System – DEAD SEA се дължи на факта, че за нейното производство се използват естествени ресурси – соли и кал от Мъртво море, а техния произход е от най-чистия и здравословен от екологична гледна точка район. Именно богатото съдържание на минерали, соли и кал от Мъртво море в тези продукти ги прави да са и винаги ще бъдат в съзвучие с непрекъснато налагащата се тенденция за постигане на здравословен и козметичен ефект чрез използване на природно чисти суровини.
Действие на солите и калта от Мъртво море

Mineral Beauty System, чрез своя уникален състав съчетаващ соли и кал от Мъртво море, с натурални масла и витамини, Ви дава възможност не само да изглеждате добре, но и наистина да решите Вашите кожни проблеми. Кожата, нашият най-голям орган, е изложена постоянно на промените и влиянието на обкръжаващата среда. С времето се нарушава нейният минерален и витаминен баланс, в резултат на което тя става по-суха, по-лесно дразнима и проявява склонност към отпускане, образуване на бръчки, появяват се неестетични пигментни промени. Именно продуктите Mineral Beauty System с високото си съдържание на кал от Мъртво море, чрез директно приложение снабдяват кожата с необходимите ѝ минерали и соли и могат да възвърнат нейната младост и жизненост. А употребата им носи истинска наслада и ароматно изживяване.

Ето какво Ви предоставяме:
– Оригинални продукти от Мъртво море и Натурални соли от Мъртво море
– Кал от Мъртво море и Вода от Мъртво море
– Богата номенклатура на пакетаж и разфасовки, подходящи както за лична, така и за професионална употреба
– Експресни и гъвкави опции за доставка

Лечебните соли от Мъртво море намират най-широко приложение при лечение на псориазис, екземи, алергични обриви и други кожни заболявания (артрит, ревматизъм и др.), подпомагат елиминирането на отпадните продукти, активират кръвообръщението, допринасят за отпускане при стрес и за успокояване на напрегнатата нервна система, възстановяват тонуса на организма.
Ползвайки солите на израелската козметика Mineral Beauty System, получавате една чудесна възможност за пълен релакс след изтощителен и изпълнен с напрежение ден. Оттървете се от стресиращото ежедневие и излишната нервност. Солите от Мъртво море са подходящи и за възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване.

Със солите и козметиката от Мъртво море на Mineral Beauty System, която ги съдържа гарантирате на Вашето тяло и кожа здраве, сила, свежест, красота и дълголетие.

Можете да откриете новите ни продукти тук:

Арома крем за тяло – Океан – Aroma Body Butter
Минерално пилинг мляко за тяло – Океан
Минерално пилинг мляко за тяло – Манго
Арома душ гел – Орхидея
Арома лосион за тяло – Океан

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.