Ветеринарна клиника Изгрев гр. Бургас

26989
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ветеринарна Клиника "ИЗГРЕВ"
Клиниката отваря врати на 03.10.2006г.

Клиниката разполага с апарат за изследване на биомаркери.

Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област.
Клиниката разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и
морфология /, Машина за Инхалационна анестезия, Кислороден Преобразувател . Разполага и с необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Биопсични изследвания.
Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции.

Към момента в Клиниката работят :

д-р И. Дочев /управител/ – дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия

д-р Стефанов – вътрешни болести, лабораторна диагностика, инфекциозни заболявания, диетология, хирургия

Услуги :

- Годишен абонамент
- Wellness програма за куче
- Wellness програма за котка
- Wellness програма за феретка
- Здравен депозит
- Клиентска карта
- Хотел за котки
- Визитация по домовете
- Микрочипиране
- Консултации
- Лабораторна диагностика
- Рентген
- Груминг  
- Озонотерапия
- Нагаютерапия
- Определяне на кръвни групи на котки и кучета

Цени :

За актуални цени можете да научите повече тук www.burgosvet.com/ценоразпис/

Можете също така да се възползвате от нашите специални предложения в нашият онлайн магазин !

Очаквайте скоро грууминг услуги.

Работно време :

понеделник - 09:00ч - 19:30ч
вторник - 09:00ч - 19:30ч
сряда - 09:00ч - 19:30ч
четвъртък - 09:00ч - 21:00ч
петък - 09:00ч - 21:00ч
събота - 09:00ч - 21:00ч
неделя 09:30ч - 21:00ч
В празнични дни - 09:00ч - 14:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.