Ветеринарна Клиника гр. Горна Оряховица

28587
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ветеринарната клиника е създадена през 2007 г. Обслужване на ферми и домашни любимци – лечение и профилактика, лабораторни изследвания, ваксини и микрочипове. Храни и Аксесоари.

Това е една малка клиника в която ще получите мило отношение към вас, вашият любимец и изключително професионален подход от лекарите в клиниката. В нея работят отлично подготвени ветеринарни лекари. Техният клиничен опит е подкрепен от стажове и работа във високо квалифицирани ветеринарни клиники.

Те са имали възможността да участват в уникални за страната хирургически операции в областта на сърдечната, белодробната хирургия и ортопедия. Някои от лекарите са участвали в научни разработки по актуални и сериозни проблеми свързани с дребните животни.

Целта на екипа ни е да бъдем винаги в помощ и подкрепа на домашните животни и техните стопани. При нас ще получите добро отношение и отлични резултати, защото винаги вършим работата си до край.

Към клиниката има изграден зоомагазин, в който ще откриете храни и аксесоари за домашни любимци. Към гамата продукти са включени и фуражи за животни.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти, полагащи много усилия и грижи за своите пациенти. Богатият опит и стаж на нашите специалисти е предпоставка за добре свършена работа и гарантира оздравяването на Вашия любим приятел.

Целта ни е винаги да бъдем в помощ и подкрепа на стопаните и техните домашни животни. Дългогодишните ни клиенти са доказателство за нашата експертност и коректност.

Леченията, предлагани от нас са:

- профилактични прегледи;
- лабораторни изследвания;
- ваксиниране;
- поставяне на микрочипове;
- хирургия;
- стоматология;
- ехография;
- обезпаразитяване и подстригване;
- стационар за болни животни.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.