Ветеринарна клиника “Вита Вери” гр. Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ветеринарна клиника "Вита Вери" разполага с необходимата материална база, апаратура за диагностика и лечение, и професионален екип, за предоставяне на адекватно и качествено съвременно лечение. Извършваме ветеринарно медицински услуги в областта на : терапия, хирургия, анестезиология, кардиология, онкология, стоматология, офталмология, орнитология. Модерно обзаведената ни лаборатория позволява да извършваме качествено и бързо всички видове изследвания. Многофункционалната хирургична зала и сектор за анестазия и реанимация ни дава възможност за извършване на сложни операции и лечение на пациенти в критично състояние. Към клиниката има и отопляем стационар за лечение на домашни любимци. За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване и лечение по домовете. Клиниката има възможност и за посещение от хора в неравностойно положение.


ВЕТЕРИНАРЕН КОМПЛЕКС
Ветеринарна клиника
Домашни Любимци
Профилактика и лечение на диви и зоопаркови животни
Стопански, продуктивни и спортни животни
Спешна ветеринарна помощ
Физиотерапия
Алтернативна ветеринарна медицина
Ветеринарна лаборатория
Образна диагностика
Козметични услуги
Ветеринарна аптека
Хотел / Стационар
ПРОДУКТИ
Храни и лакомства
Аксесоари
Хигиенни средства
Средства за ДДД
Работно време:
от понеделник до петък – 8:00 – 20:00
събота – 9:00 – 18:00
неделя – 9:00 – 18:00
Дежурен телефон до 23:00 – 0894337500.
Дежурен телефон за след работно време 0894337500
ГАЛЕРИЯ

Допълнителни контакти


www.facebook.com/vitavery/photos_stream?tab=photos

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.