Ветеринарна клиника 'Аксис' гр. Стара Загора

7564
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Основател и собственик - д-р Слави Цеков.
Създадена през 1997 г. компанията е собственик към момента на четири ветеринарни клиники в гр. Стара Загора, гр. Бургас, гр. Хасково и гр. Казанлък.
Нашето лого и име са символ на добра ветеринарномедицинска практика.
Ежегодно организираме и участваме в образователни семинари и конференции с българско и международно участие.
Пионери сме в много области - рентгенология, компютърна томография ( едни от първите използвали метода за диагностика при животните в България ), ортопедия, травматология и други.
Освен с домашни любимци имаме значителен опит с диви и зоопаркови животни.
Много редки и екзотични животни, птици и рептилии са наши пациенти. Завиден е опитът ни и със състезателни коне.
Работим над 15 години на доброволни начала с природозащитна федерация "Зелени Балкани" и Център за редки и застрашени видове по CITES конвенцията, намиращ се в гр. Стара Загора. Със значителни успехи в хирургията и реанимацията на редки и застрашени видове.
Носители сме на престижни награди, между които и приза за социално отговорен бизнес, връчен от форума на бизнес лидерите в България ( За доброволното ни сътрудничество към Център за редки и застрашени видове гр. Стара Загора )
Наши клиенти са не само собствениците на домашни любимци, които имат високи изисквания, а и структури със солидно стопанско значение - ловни стопанства, конеферми, конни бази и развъдници за животни.
През годините сме работили и по доста социални програми на територията на ТЕЦ "Марица Изток" 2, общ. Раднево, общ. Гълъбово, общ. Стара Загора - приют за бездомни животни, общ. Димитровград - зоокът, общ. Хасково - Зоопарк Кенана.
Спечелили сме доверието на редица престижни киноложки дружества и клубове, които ползват нашите услуги, BOGOK, клуб Дратхаар, развъдник и школа за обучение GOPPY и много други.
Ние сме доверени ветеринарни клиники на SDI Broker и Bulstrad за гр. Стара Загора, гр. Бургас, гр. Хасково и гр. Казанлък.
Приемствеността е един от белезите на развитие за нашата професия, затова ние с радост приемаме и обучаваме млади наши колеги.
Създали сме и изпълняваме:
Доброволческа програма за ученици, студенти и хора с отношение към животните и ветеринарната медицина;
Стажантска програма за стаж в реални клинични условия на стажанти, ветеринарни фелдшери и лекари;
Програма за практическо обучение на ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина"Иван П. Павлов" - Стара Загора, под егида на МОН;
Работа с деца от училища в сферата на приложната биология и професионалното ориентиране.
Централен офис:
Ветеринарна клиника ФЕНИКС
гр. Стара Загора, ул. Стара Планина № 9
Телефони: 042 / 636808
E-mail: info@hironus.eu
Ветеринарна клиника Байрон гр. Бургас
ул. Екзарх Йосиф № 3
Телефон: 056 / 842257
Ветеринарна клиника Пегас гр. Хасково
ул. Раковски № 28
Телефон: 0896 / 662731
Ветеринарна клиника Хирон гр. Казанлък
ул. Ген. Гурко № 6
Телефон: 0431 / 27622

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.