Весела Николова – Психотерапевт гр. София

8052
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Весела Николова е завършила магистратура по психология във Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий”.  В момента провежда психологични консултации, психотерапия и хипнотерапия в частния си кабинет. Работи с лица от различни възрасти, включително деца и юноши. Методите, които използва, са хипноза и фокусирана към решения краткосрочна терапия. Със стаж повече от 9 години.

През 2003 г. се обучава във фокусирана към решения краткосрочна психотерапия.
През 2004 г. завършва основен курс по хипноза и хипнотерапия към Българска асоциация по приложна психология, както и обучителен модул “Динамично интервю” във “Вариант В – Център за психологично консултиране и психотерапия”.
Член е на Дружеството на психолозите в България и на Българска асоциация по хипноза.
Чрез психотерапия и хипнотерапаия, заедно с клиента, решава проблеми, най-честите от които са депресии, трудности в семейните отношения и във вземането на решения, паническо разстройство, фобии и други.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.