Весела Гологанова - Психолог, Психотерапевт и Хипнотерапевт, гр. Пловдив

18253
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Весела Гологанова - управител и основател на Психологичен център "Инсайт". Притежава магистърска степен по психология.

Имам следдипломна квалификация по организационна психология,обучение в метода Монтесори за работа с деца и водене на динамично психотерапевтично интервю.
Сертифициран психотерапевт съм от WIAPP (Висбаденска Академия по позитивна психотерапия , Германия ), член съм на Дружеството по позитивна психотерапия в България ( ДППБ ) и на Световната Асоциация по позитивна психотерапия (WAPP). Преминала съм обучителна програма и съм сертифицирана от WIAPP като специалист Детска психотерапия към Дружеството по позитивна психотерапия.
Аз съм сертифициран хипнотерапевт, (работя с Хипноза и Хипнотерапия) от Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия (БАХХ).


Ако изпитвате: тревожност - стрес - ниска самооценка и отчаяние - страх- професионално прегаряне (burn-out) - кризисно състояние - проблеми в общуването, във връзката - отчуждение и неразбиране - междуличностни и личностни конфликти ; Ако преживявате раздяла, изневяра, безсъние, панически атаки и други тревожни и неконтролируеми от вас състояния свържете с мен, за да разрешим заедно проблемите.

 

 

Хипноза и Хипнотерапия

Хипнозата е техника, която помага да се навлезе в това променено състояние на съзнанието (състоянието на мечтаене) преднамерено и човек да насочи вниманието си към определени цели , така че те да бъдат постигнати. Подобно на мечтаенето хипнозата е един напълно безопасен и здравословен феномен. По време на хипноза, човек чувства и съзнава случващото се . Той чува всяка дума на терапевта . Вашият мозък остава критичен към казаното по време на хипнотичната сесия. Докато сте под хипноза , разсъдъкът се насочва към специфичните и полезни за клиента цели , които желае да постигне.

Психотерапия

Има ли ключ, който отключва нашата дълбоко заседнала мъдрост и вътрешна магия ?

Казано е , че имаме всичко необходимо в себе си, за да живеем.
Има конкретни стратегии и техники, които действат като клавиши, и с които се улеснява последователното използване на вашите лични сили.
Психотерапията и Хипнотерапията / Психотерапия в състояние на Хипноза / са такива техники.
В сесиите с терапевта се осъществява комплексна и многоизмерна Психотерапия / Хипнотерапия, развиваща във времето. Това са специфични, уникални методи, насочени изцяло към пълноценното съществуване на клиента. Това са мощни техники , след прилагането на които се получава освобождаване от излишни, неприятни емоционални преживявания, страхове, вредни навици и модели на поведение и т.н. , и в същото време са уникални техники за усилване собствените способности на клиента .

 

Весела Гологанова

Психологичен център "Инсайт"

Психолог и   Психотерапевт

Хипноза и Хипнотерапия

Пловдив, ул. Иван Вазов 33, ет.3, офис 3.4

+359898624335

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.