Весела Арнаудова – Логопед, гр.София

4528
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършила съм специалност Логопедия в СУ „Климент Охридски“.

7 години опит с деца в предучилищна възраст

1 година опит с възрастни

Към момента работя като Логопед към 189 Дг „Сто усмивки“

Развитието на правилен говор,добрите умения за изразяване посредством езика,ясната дикция и артиколационното поведение в изказването са основната част от логопедията. Взаимодействието на неправилния говор и нарушената артикулация с други области на функциониране – емоционално, поведенческо и социално е част от общото здраве на човека. Здравето е състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие. Нарушеното говорно-езиково поведениезначително затруднява образователните и професионалните постижения на индивида, социалното общуване и личностната реализация.

  • Консултация
  • Изготвяне на индивидуална терапия при: нарушения в говора,артикулационни нарушения, проблеми при математически операции – дискалкулия, проблеми с четенето и писането – дислексия,емоционално-поведенчески нарушения,сензорни нарушения,когнитивно комуникационни смущения, проблеми с гласа, заекване.
  • Развитие на памет,мислене и концентрация посредством решаване на казуси и ребуси.
  • Насоки за дейности,препоръки за хранене и упражнения за компенсиране на развитието на изоставащото мозъчно полукълбо, чрез които децата да живеят пълноценно, като постигат забележителни поведенчески, емоционални, обучителни и социални успехи.
  • При необходимост работа „на терен“ и взаимодействие с други специалисти.

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.