Верде козметика - Натурална Италианска Козметика

30571
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В България, L'Erbolario стартира с отварянето на първият си магазин в София. Половин година по-късно е отворен и втори магазин във Варна, а през последната година отвориха врати още два магазина - в Бургас и в София. Верде козметика е официален представител на L'Erbolario за България. Предлагаме над 600 продукта за лице, коса, тяло, детска козметика, слънцезащитна линия и луксозна линия за мъже. С неповторими безплатниопаковки за подаръци! Нашата мисия е да сътворим безопасни и ефективни фитопродукти, създадени с уважение към природата и човечеството. Изследванията ни са постоянно насочени към постигане на идеалното равновесие между най-модерната козметология и автентичната билкарска традиция.

L'Erbolario ( от древния термин "erborare" - събиране и изучаване на свойствата на билките в полето) стартира като семейна дейност на семейството на Franco Bergamaschi, основател на L'Erbolario, и съпругата му Daniela Villa, която е биолог и козметик. Отправна точка за дейността им са били семейни рецепти, изпитани и подобрени чрез експерименти, научни изследвания и дестилация. През 1978 г. това води до откриването на La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario, с цел производството на естествена козметика на растителна основа, която е ефективна и с доказани резултати. Философията на Erbolariо е да се обединят ценните знания от миналото и безспорните завоевания на бъдещето, традиционната фитотерапия и модерна козметика.

Козметичните продукти от серията Био Еко Козметика имат сертификат от ICEA (Институт за Сертификация на Етиката към Околната среда). L'Erbolario приема система за управление на околната среда (UNI ENISO 14001). 497-2002-AE-MIL-SINCERT DNV). L'Erbolario сертифицира всички свои селскостопански дейности чрез ICEA, Институт за етика и Сертифициране на околната среда (Институт за етично екологично сертифициране) според Регламент на ЕС 834/07 за органично земеделие (сертифициране код. C517). L'Erbolario се придържа към "Международен стандарт за хуманна Козметика: Спрете тестовете върху животни", управляван в Италия от LAV. Всички продукти подлежат на независим одит от ICEA от името на LAV.
L'Erbolario използват електроенергия, получена изключително от възобновяеми източници.
L'Erbolario поддържа Slow Food Foundation за опазване на биологичното разнообразие.

Продукти:

- Ароматни линии
- Био и Еко козметика
- Грижа за деца
- Грижа за мъжа
- Декоративна козметика
- За дома
- За домашния любимец
- За красотата на косата
- За красотата на лицето
- За красотата на тялото
- С L'Erbolario на път
- Слънце и свеж въздух  

Магазин София бул. България №69, България Мол,
партер до входа от ул. Каблешков
телефон: 02/423 9580, 0885 123992

 

 

Магазин София
бул. Витоша №56
телефони: 02/426 6669, 0889 100552

 

 

 

 

Обекти в който може да намерите нашата козметика

 

 

 

Продукти:

 

 

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.