Веляна Йорданова - СМДЛ ВЕНИ РО ДЕНТ ООД - рентгенова лаборатория за зъбни снимки гр. София

7087
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СМДЛ "Вени Ро Дент" е дигитална рентгенова лаборатория за зъбни снимки!

Предлагаме най-често използваните от стоматолозите рентгенови изследвания:
интраорални рентгенографии
- периапикална
- паралелна
- байтуинг
екстраорални дигитални рентгенографии
- панорамни
- детска панорамна
- частична панорамна
- темпоромандибуларни стави
- максиларни синуси
- 2D+
Кабинетът разполага с последно поколение дигитален панорамен апарат на Carestream  dental, даващ изключително качество на образа
с ниско дозово натоварване  и зъбен кугел на KODAK- CARESTREAM dental.
Сегментните снимки се получават на филм, а панорамните на плака, диск и е-mail.
Работно време
понеделник-петък 08.00-19.30ч
събота       09.30-14.00ч
ПРЕДЛАГАМЕ КАЧЕСТВО И ДОБРО ОТНОШЕНИЕ!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.