Велаклиник гр. София, гр. Пловдив

4025
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Денонощна Детска Поликлиника Вела е специализирано здравно заведение с денонощен, безотказен ритъм на работа, създадена за доболнично лечение и профилактика на детските заболявания  от  първите дни след раждането на детето до  неговото израстване в юношеска възраст. Моделът на Вела е уникален и създаден специално, за да бъде възможно най-адекватен за правилното диагностициране, проследяване и излекуване на всяко амбулаторно детско заболяване.
Услуги:

  • Абонамент
  • Платени прегледи
  • Домашен стационар
  • Детска консултация
  • Ръководство за ползване на услугите
Нашата Мисия:
Денонощна Детска Поликлиника се посвещава на оказване на възможно най-добра  педиатрична помощ за своите абонати и свободни пациенти, чрез постоянно усъвършенстване и обогатяване на своя уникален модел на работа, повишаване квалификацията и уменията на лекарите и сестрите си, съобразно най-високите стандарти на медицинската практика. В името на тази цел ВЕЛА ще полага всички усилия да бъде еталон за най-висококачествено 24-часово безотказно медицинско обслужване на деца, осигурявайки  условия за най-добро професионално развитие и реализация на своите служители.

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Л. Каравелов 2, ет. 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.