Варикс Клиник - гр. София

5583
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За клиниката

Варикс Клиник е профилирана в диагностиката, лечението и профилактиката на венозните заболявания и в частност на минимално инвазивното лечение на разширени вени

Специализиран венозен лазерен център

Водени от убеждението, че всеки пациент заслужава качествено медицинско обслужване и адекватно отношение д-р Ангел Радев и екипът му създадоха Варикс Клиник – специализиран венозен лазерен център. Варикс Клиник е профилирана в диагностиката, лечението и профилактиката на венозните заболявания и в частност на минимално инвазивното лечение на разширени вени според европейските и световните стандарти. В нашата работа ние прилагаме най-съвременните „безкръвни“ методи за лечение, щадящи пациента – без нужда от болничен престой и продължително възстановяване, без необходимост от обща или спинална упойка, без шевове и обезобразяващи белези.

По статистически данни всеки трети човек на планетата страда от хронична венозна болест, но малко хора получават точна диагностика и правилно лечение на страданието си. Нашата цел е всеки наш пациент да получи както качествено лечение, така и задължителното внимателно отношение.

Във Варикс Клиник може да получите медицинска помощ според най-високите стандарти, като основните насоки, в които работим, са:

    Хронична венозна болест и разширени вени

    Минимално инвазивно („безкръвно“) лечение на разширени вени ендовенозна лазерна аблация, склеротерапия под ултразвуков контрол, механо-химична аблация, амбулаторна микрофлебектомия

    Микросклеротерапия на капиляри и ретикуларни вени, козметични вени и капиляри

    Тромбофлебит

    Дълбока венозна тромбоза

    Разширени вени по време и след периода на бременността

    Трудно зарастващи рани от венозен произход

    Лимфедем, липедем и лимфен дренаж

    Съдови дерматози

    Еластокомпресивна терапия и профилактика

Ултразвукова съдова диагностика (Доплер на съдове)

Ултразвуковата съдова диагностика (т.нар. доплер на съдове) във Варикс Клиник се осъществява от съдови специалисти с национални и международни сертификати. В практиката си имаме удоволствието да използваме най-съвременната апаратура, отговаряща на световните стандарти. В ежедневната ни работа осъществяваме както диагностика, лечение и профилактика на венозните заболявания, така също и диагностика, профилактика и консервативно лечение на артериалните заболявания.

Във Варикс Клиник извършваме ултразвукова съдова диагностика на:

Венозна система

    “mapping” (т.нар. картографиране) на разширени вени;

    изследване на вени на долни крайници: илиачни, феморални, поплитеални, тибиални;

    изследване на вена сафена магна и вена сафена парва;

    изследване на югуларни и вертебрални вени;

    изследване на вена кава инфериор и супериор;

    изследване на висцерални вени: ренални и вена порте;

    изследване на вените на горни крайници: брахиоцефална вена, субклавиални, аксиларни;

Артериална система

    изследване на каротидни и вертебрални артерии;

    изследване на абдоминална аорта и аорто-илиачен - сегмент;

    изследване на висцерални артерии: ренални, мезентериални и тр. целиакус;

    изследване на артерии на долни крайници: феморални, поплитеални и стъпални;

    изследване на артерии на горни крайници: субклавиални, брахиални, артерии на предмишницата и дланта;

    скрининг за атеросклероза;

 

Лечение на разширени вени

Във Варикс Клиник се прилагат единствено най-съвременните минимално инвазивни методи за лечение на разширени вени, по-известни като "безкръвни" методи

Минимално инвазивно, безкръвно лечение на разширени вени, козметични вени и капиляри.

 

Безопасно лечение

Без пълна упойка

Без болка и болничен престой

Без шевове и белези

Лечение без операция

Нашите процедури обикновенно отнемат по-малко от един час. Повечето пациенти са на крака още същия ден.

Иновативно лечение

Във Варикс Клиник се прилагат всички иновативни методи за лечение на разширени вени.

Специалиститите от Варикс Клиник избират най-подходящото лечение за всяка разширена вена, в зависимост от нейното състояние. Екипът ни от съдови специалисти изготвя персонален план за лечение с най-подходящите минимално инвазивни (безкръвни) методи за лечение.

 ЕКИП

д-р Ангел Радев - ангиолог - флеболог, основател и управител на Varix Clinic

д-р Антоан Спасов – ангиолог - флеболог

д-р София Антонова - съдов хирург

 


Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00

Линк към YOUTUBE канал

Линк към INSTAGRAM профил

Линк към Facebook профил

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.