Валери Цветков - Алтернативна медицина гр. София

7571
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Валери Цветков създал метода - Триединен Божи Универсум - единствено средство за премахване на негативни енергийни структури проникнали и обсебили човешкото тяло, както и изготвянето на непробиваема защита срещу тях.

Чрез "Триединен Божи Универсум" се лекуват и всички останали заболявания - не изискващи  хирургическа намеса
В периода 1998 – 2012 г. овладява висшите степени на трите лечебни енергии от космоса: УНИВЕРСАЛНА, КУНДАЛИНИ и МАХАТМА ШАМБАЛА. Уникалността на метода е, че трите енергии се въвеждат постепенно в организма, попълва се енергийния дефицит в организма, регенерира се силата на човешкото биополе и се удължава живота.

В резултат от въздействието се укрепва имунната система, оптимизира се функционирането и структурата на вътрешните органи, централна и периферна нервна система, както и на душата. Повлиява положително на почти всички заболявания и най-хубавото е, че няма ограничения за количеството протичащи енергии и няма вредни последици след прилагането му."

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.