Валентина Узунова - Психолог гр. Варна

2793
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Валентина Узунова е специалист по приложна и предучилищна психология.
Практикува в град Варна като психолог-психотерапевт в Център за психологични консултации, обучение и развитие - Варна. Работя и в психологическа лаборатория за автомобилен транспорт, където се провежда психологическото изследване на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС и на водачите на МПС с цел да установи психологическата им годност.
Област на професионална компетентност:
Когнитивно-поведенческа и Позитивна психотерапия, Зависимости, Когнитивна психология, Психологично консултиране, Кризисна интервенция, Оценка на риска и съдействие при изграждане на стратегия за безопасност, Психодиагностика и психологическа атестация, Релаксация чрез техники за овладяване на стреса, усвояване на самоконтрола и разширяване на умствените способности, Транспортна психология, Проблеми в ученето
Стаж по специалността: 7 години
Член на "Дружеството на психолозите в България"

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.