Български Лекарски Съюз – Районна Колегия гр. Сливен

9408
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

РК на БЛС - Сливен е наследник на създадения през 1901г. Български лекарски съюз, чиято организация и функции бяха възстановени след повече от 45 годишно прекъсване. Понастоящем работата на БЛС е регламентирана със специален закон и се ръководи от одобрен от Националния събор устав, като всяка колегия има регионален такъв, одобрен от Общото събрание на колегията и съобразен с устава на БЛС.

Членове на Управителните Органи

д-р Николай Иванов

УИН 2100000491
Председател на УС на РК на БЛС
wuko@abv.bg


д-р Недялка Турсунлийска

УИН 2100000473
Председател на КПЕЛ на РК на БЛС
ntursunliiska@abv.bg


д-р Константин Дишлиев

УИН 2100000362
Председател на КК на РК на БЛС
dishliev@mbox.contact.bg 


д-р Георги Илиев

УИН 2100000133
Зам. председател на УС на РК на БЛС
gogo_bg@abv.bg


д-р Златина Бонева

УИН 2100000285
Зам. председател на УС на РК на БЛС
bonevaz@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.