Боуен център, Йорданка Ангелова, Маргарита Славкова - боуен терапевти гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Работно време: 10:00 - 18:00 с предварително записване
Боуен терапията е нова холистична терапия, която най-просто казано помага на тялото ни да се научи да се самоизлекува. Смята се, че чрез техника на дълбока релаксация, Боуен терапията балансира тялото и му помага само да се справи със здравословните си проблеми.
Боуен терапията е създадена от австралиеца Том Боуен, който вярва, че в момент на дълбока релаксация, тялото ни само открива какво не е наред и успява да се справи с всичко извън нормата. Логиката, която Боуен терапията следва, е , че тялото е най-добрият лекар.
При Боуен терапията спокойствието се постига с помощта на специални масажни движения върху меките тъкани. Масажът се прави през дрехите, но те не трябва да са много дебели или от груб плат. Леките и меки материи са най-добри за Боуен терапията.
С помощта на този масаж чрез невротрансмитерите тялото изпраща съобщение до нервната система какъв е проблемът. По време на всеки сеанс Боуен терапия се правят нежни масажни движения на интервали от време, между които тялото се оставя да "почива", за да може сигналите, изпратени по време на масажа, да бъдат приети от тялото.
Хубавото при Боуен терапията е, че въздейства на физиологично и психологическо ниво
Боуен терапия: Какво да очакваме при първото посещение
Боуен терапевтът ще ви разпита подробно за болката или дискомфорта, които изпитвате. Очертават се основните симтомите и историята на заболяванията ви.
Колко често се ходи на Боуен терапия?
В зависимост от състоянието, се препоръчват различен брой посещения с различна продължителност. Най-често са неободими няколко сесии в интервал от няколко дни до няколко седмици, за да се видим ефектът. При хронични заболявания може да се наложят редовни посещения.
Боуен терапията е подходяща за хора във всякакви възрасти – от новородени до възрастни
Днес над 30 000 души по света практикуват Боуен терапията и в България има Боуен общество, което се занимава с популяризирането на техниката и различни благотворителни каузи
Боуен терапия: Кога помага?
Според терапевтите, практикуващи Боуен техниката, тя помага при много и различни заболявания, често дори такива, които не се повлияват от лекарства и традиционна медицина. Боуен терапията помага при:
Болки в гърба, шията, ръцете, краката, кръста, в мускулите и ставите като цяло
Стрес, напрегнатост, психическо и физическо изтощение
Респираторни проблеми, хормонален дисбаланс и др.
В основата на Боуен терапията е, че тя може да "научи" тялото да се лекува от всичко, затова и е трудно да изброим съвсем конкретно кога помага.
Йорданка Ангелова боуен терапевт - тел. 0888/725 664
Маргарита Славкова боуен терапевт - тел. 0897/954 467

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.