БиоВита

8774
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

БиоВита Клетъчна Грижа предлага иновативен подход в постигане на оптимално здраве и предотвратяване развитието на болести.
Базирайки се на последни научни изследвания в експертно създадените формули се използват натурални съставки, голяма част от които са патентовани с клинични изпитвания и одобрени здравни претенции от Европейския  Орган по безопасност на храните(EFSA).
Технология  COMBICAPS®   

Иновации в методите на профилактика и лечение на различни заболявания и постигане на по-добро качество на живот изискват създаване и прилагане на иновативни технологии в тази област.
COMBICAPS® е патентована технология, която  дава възможност за съчетаването на практически несъвместими в една форма( таблети, капсули, разтвори) природни, органични  субстанции чрез различни технологични методи. Използва се капсула, която представлява сложна двуфазна система,съставена от две части – тяло и покривна част.

Използваните нутриенти се разделят в двете фази според тяхната разтворимост и съвместимост. Така  всяка една от съставките включена в тази сложна система  проявява максимален ефект като действа синергично с останалите компоненти без да протичат нежелани взаимодействия. Това гарантира висока терапевтична ефективност и максимални ползи за здравето на човек без странични реакции.
Крайният продукт се характеризира с:
висока стабилност- херметически затворена капсула, защитена от окислителни процеси
по-добра бионаличност в сравнение с други фармацевтични форми(таблети,капсули)
контролирано освобождаване на съставките, при което са избегнати пикове в концентрацията  или бързото им елиминиране.
- постига се прицелна (таргетна) терапия- активните субстанции  достигат до мястото на взаимодействие с белтъчни молекули и осъществяват  ефекта си без да бъдат разрушени от други системи в организма (напр.нарушено РН в стомаха може да промени действието на една молекула)
Технологията COMBICAPS® се използва от водещи фармацевтични заводи Favea(Чехия), GoerlihPharma( Германия) за производство както на хранителни добавки, така и за лекарствени продукти.

Продуктите от клетъчна серия БиоВита са произведени по технология COMBICAPS® - „Пелети в Масло”.
Изборът на този метод се базира на философията на създаване на продуктите, а именно действие към всяка клетка от нашия организъм за постигане и подържане на оптимално здраве, без странични ефекти.
Механизмът на действие е това, което отличава продуктите, а именно двуфазна система с двоен последователен ефект.  Една част от използваните натурални и органични съставки са включени в маслената фаза, а друга част от тях в пелети. Активните вещества във външната капсула се освобождават първи и проявяват бърз ефект, последван от действието на ценните субстанции, вложени в пелети, които се освобождават  по- постепенно и удължават ефекта на продукта. Този метод позволява елиминиране или намаляване до минимум страничен ефект, заради последователното освобождаване на съставките. По- добрата резорбция се постига с използване на маслена база, която е носител на активните вещества, като ги  доставя в максимална концентрация.
Следвайки философията за чист природен продукт с включени органични субстанции вместо желатин е използвана целулозна капсула (HPMC-хипромелоза), сертифицирана с Halal и Kosher сертификати, задоволявайки изискванията за прилагане на продуктите от вегетарианци и хората ограничили употребата на животински продукти.
Предимства на серия натурални продукти Биовита Клетъчна Грижа:

  • Иновативна технология COMBICAPS®- „Пелети в Масло”
  • Удължен ефект с постоянно действие на съставките
  • Експертно създадени формули произведени по всички правила за добра производствена практика. (GMP)
  • Натурални, органични съставки
  • Клинични изследвания за действието на част от нутриентите
БиоВита Клетъчна Серия продукти са:
  • Без консерванти
  • Без глутен
  • Без лактоза
  • Без захар
  • Без ГМО
  
тел.0888 960746 Маг.Фарм. Десислава Ангелова
тел.0896 898312 Д-р.Силвана Попова
тел.0878 346881 Логистика и дистрибуция

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.