Билколек МАНГАЛДЖИЕВ

2462
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Зелено чудо - Билколек1
Зелено чудо - За дихателната система
Зелено чудо - Храносмилателна система
Зелено чудо - Хималайска формула
Зелено чудо- Бъзолек. Противовирусно и Антибактериално.  За  имунитет,издръжливост и сила .
Зелено чудо - Женска Формула
Панпростата
За опорно-двигателната система
Детска Формула 10
Зелено чудо - „Спортна формула”
Зелено чудо - За кръвоносната система
Приятел на черният дроб
Детоксин
Златно чудо №14 МАКС
Златно чудо №14 МАКС / ПЛЮС
Златно чудо №14 - Екстракт 40%
Златно чудо 1 - екстракт 40%
Зелено Чудо " Формула за живот "
Билкова Формула 23 помощ при Псориазис и Себорея
Зелено Чудо – При Подагра
БИЛКОГЛЮКОНОРМ
Амрита №69 Билков секс тоник
ПАРАЗИТОЦИД – капки
ПЧЕЛЕН ДАР

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.