Билкова аптека - Стадиона гр. Пазарджик

15827
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Билкова аптека "Стадиона" на фирма "Билгет" ООД се намира в град Пазарджик и предлага на клиентите лекарства, хомеопатични продукти и билки. В билковата аптека работят висококвалифицирани фармацевти с богат опит, които дават на пациентите необходимата информация за това, как да приемат лекарствата и им помагат при избора на продукти, които се отпускат без рецепта.
Скъпи приятели, не забравяйте, че при всяка покупка над 30 лв. получавате възможност за отстъпка или подарък на стойност 10 лв! При покупка над 30 лв ще получите печат на гърба на нашата визитка. Съберете 10 печата, и получавате Подарък от нас на стойност 10лв. Предложението ни важи за неопределен период от време! Очакваме ви!
ПРОДУКТИ:
- Билки
- Билкови продукти
- Лекарства, заплащани от НЗОК
- Хомеопатични лекарства
- Хранителни добавки
- Детски храни
- Лечебна козметика
Работно време: 08:00 - 21:00

www.instagram.com/aptekastadiona/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.