Билкова Аптека Дикрасин гр. София

14658
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Билкови аптеки Дикрасин предлагат на своите клиенти продукти, които са разработени на билкова основа и носят в себе си чудодейната сила на българската народна медицина.
Продуктите на фирмата се изнасят в Украйна.
ДИКРАСИН – мощно оръжие срещу различни заболявания на ставите, засягащи всеки четвърти сред нас след четирдесет годишна възраст. Повечето от тези болести не са животозастрашаващи, но те ограничават движението и донесят силна болка. Днес ДИКРАСИН помогна на хиляди пациенти да се върнат към нормален живот. Всяка година броят на заболяванията на опорно-двигателния апарат се разраства. Ефективните лечения не са толкова много, така че вниманието и доверието в ДИКРАСИН се увеличава. Този препарат има изразено противовъзпалително и обезболяващо действие, подобрява кръвообръщението и храненето на тъканите около ставите.
slider1-857x430
ДИКРАСИН е лесно приложим и отлично се комбинира с физиотерапия и терапевтичен масаж.
Лечебни и козметични продукти с марката Дикрасин
Голямо разнообразие на билки и комбинирани билкови чайове за:
- автоимунни и ставни заболявания
- стомашно-чревни болести
- разширени вени и хемороиди
- обмяна на веществата
- туморни образувания
- бъбречни заболявания
- неволно уриниране
- черен дроб и жлъчка
- лениви черва
- стрес, неврози и други
309312_103467766430594_1794434795_n
Цитати: “Резултатите от лечението с Дикрасин са повече от показателни и името на откривателя му Димитър Кръстев влиза в тройката на българските народни лечители – откриватели в едно с Иван Раев и проф. д-р Д. Пасков. На Дикрасин трябва да се присъди първо място, тъй като лечебното му действие е многообхватно и има активен ефект върху много и нелечими с други средства болести.” – проф. д-р С. Сяров. „Димитър Кръстев е човек с творческо мислене. Той сътвори билкови препарати, с които сега се гордеем, че имаме. Неговият Дикрасин отдавна е познат извън пределите на нашата страна.” – проф. д-р В. Орбецова, д. м. н. „Голямото предимство на Дикрасин, в сравнение с химическите медикаменти, е че се прилага външно, щади храносмилателната система и е напълно безвреден. Изключително ефикасен е и има широко приложение.” – проф. д-р С. Николов „Народният лечител Димитър Кръстев е изпратен от Бога. И той е един от помощниците на Светите безсребърници Кузма и Дамян.” – Баба Ванга.
296577_103476303096407_900830371_n


ПРОДУКТИ
- ДИКРАСИН
- ЛЕЧЕБНА КОЗМЕТИКА
- ЧАЙ КОМБИНИРАН
- БИЛКИ

Димитър КръстевДимитър Кръстев


Координати на аптеките:
Дрогерия гр. Варна:
ул. Цар Иван Шишман 15
Тел : 052 / 633 119
Дрогерии гр. София:
1. ж.к. Младост 1 бул. Андрей Сахаров бл. 74 А
Тел : 0888 351 484
ЕТ " ДИКРАСИН - ДИМИТЪР КРЪСТЕВ - ГЕОРГИ КРЪСТЕВ "
гр. София, жк. Дианабад бл.10 вх.Г ет.1 ап.70 -централен офис
Тел: 029622133
Търговски отдел :
e-mail : dicrassin.online@gmail.com
Тел : 0879 / 590 454

Допълнителни контакти


гр. Варна, ул. Цар Иван Шишман 15 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.