БИЛКА ЧУДОДЕЙКА гр. София

12205
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

БИЛКА ЧУДОДЕЙКА е марка, зад която стои дългогодишният труд на група ентусиазирани професионалисти, решени да възродят позабравените, но живи и до днес многовековни български традиции в лечението с билки. „Билка Чудодейка“ е марка билкови продукти на фирма А-Жар ООД. www.mherb.eu
Целта на екипа е постоянно да обновява и разширява гамата от натурални продукти и артикули, търсейки възможно най-добрите формули, решения и комбинации в полза на нашите клиенти. Изцяло посветени на идеята за естественото и натурално профилактиране на организма и подпомагане на лечението на различни заболявания, ние сме убедени, че непреходните красота и здраве се крият в безценните дарове на природата, които тя така щедро ни предоставя. Остава ни да ги оценим, да се възползваме от тях и да й благодарим за щедростта.
Нашият каталог може да разгледате тук
Научете повече за тинктурите:
Тинктура ДЪЛГОЛЕТИЕ
- ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ
- Тинктура ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ
- Тинктура за НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ
- Тинктура БИЛКОВ ЩИТ
- Тинктура БИСТЪР УМ
- Тинктура СТРОЙНА ФИГУРА
- Тинктура за ЖЕНАТА
- Тинктура за МЪЖА
- Тинктура ЗДРАВИ ВЕНИ
- ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ
- ТИНКТУРА ЗДРАВИ ВЕНЦИ
- БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС
- СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ЛАВАНДУЛА
- СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕНТА
- ТИНКТУРА ЩАСТИЕ
- ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА – ПОДОБРЕНА
- ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА – КЛАСИЧЕСКА
- ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА – ОБЩОУКРЕПВАЩА
- ТИНКТУРА БИЛКОВ ЩИТ – Б
- ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ
- ТИНКТУРА АФРОДИЗИАК
ТИНКТУРА ЗДРАВ БЯЛ ДРОБ
ПРОТЕИНОВ ШЕЙК „АМРИТА ПРО МАКС“ 
„ АМРИТА ПРО ВЕГА “ ПРОТЕИНОВ ШЕЙК
ПРОТЕИНОВ ШЕЙК „АМРИТА ПРО ФИТНЕС“
Полезна информация и любопитни новини от света на билките

Тинктура ДЪЛГОЛЕТИЕ


дълголетие
Тинктурата Дълголетие е насочена към укрепване и оздравяване на нашето тяло на клетъчно ниво. Тя засилва съпротивителните сили на клетките ни срещу вредните влияния върху тях от страна на околната среда от химично, механично и вирусо-бактериално естество и така ни гарантира добро здраве за дълги години напред.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ


чиста_кръв-250x400
Тинктура Чиста кръв е предназначена за активно подпомагане на организма в процеса на неговото очистване и освобождаването му от крайните продукти, получени при обмяната на веществата. Уникална по своя състав и действие, Тинктура Чиста кръв се доказа във времето като мощен очистител на кръвта и на целия организъм.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ


tinktura-za-kosti-i-stavi-250x400
Тинктура Здрави кости и стави е предназначена да укрепи, оздрави и подсили вашите кости и стави, особено в случаите на генетично предразположение към ставно-артритни заболявания и по-специално към ревматоиден артрит. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура за НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ


10414583_1059149427471359_6339584299217350485_n-250x400
Тинктурата за нормално кръвно налягане е насочена към хора с вродена, придобита или временно проявяваща се хипертония. Тя е създадена за да подпомага хората в борбата им с това неприятно и често опасно заболяване, като използва щадящия и многостранно благоприятен подход на билколечението.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура БИЛКОВ ЩИТ


994732_1064541310265504_7513662154993956616_n-250x400
Тинктура Билков щит – АВ е насочена към стимулиране на имунитета и засилване на защитните функции на организма. Тинктурата успешно се бори както със самите вируси, така и с причинените от тях заболявания.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура БИСТЪР УМ


12541101_1067445926641709_7637384228171861125_n-250x400
Тинктура Бистър ум е предназначена да стимулира мозъчната дейност и да облекчи симдрома „уморен мозък“, доставяйки на тялото нужните микроелементи и минерали, съдържащи се в билките, от които е изготвена.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура СТРОЙНА ФИГУРА


стройна_фигура-250x400
Тинктура Стройна фигура е предназначена да ви помогне в често нелеката и безрезултатна борба с един от най-жестоките бичове на нашето време – наднорменото тегло. Ползите от тинктурата са не само видимо намаляване на теглото, но и очистване на хранително-чревния тракт, облекчаване и дори разрешаване на проблемите с констипацията и задържането на излишни течности в организма.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура за ЖЕНАТА


тинктура-за-Жената-250x400
Тинктура за жената е създадена за да подпомогне и укрепи здравето на жените от всички възрасти. Основната цел на тинктурата е да стимулира и регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция, чиято дейност е от изключително значение за правилното функциониране на органите и системите в женския организъм.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура за МЪЖА


мъж-250x400
Тинктура за мъжа е създадена за да подпомогне и укрепи здравето на представителите на силния пол от всички възрасти. Основната цел на тинктурата е да стимулира и регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция и по-специално простата, чиято дейност е от изключително значение за правилното функциониране на органите и системите в мъжкия организъм.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук

Тинктура ЗДРАВИ ВЕНИ


здрави-вени-250x400
Тинктура Здрави вени е предназначена да облекчи болезнените и травматични последствия от често срещащото се напоследък и широко разпространено заболяване „разширени вени“. Целта на билките, които се съдържат в нея е да усилят и укрепят венозните стени, както и да спомогнат за ускоряването на циркулацията на кръвта в организма ни.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ
ЗДРАВ СТОМАХ
Проблемите, свързани с правилното функциониране и доброто здравословно състояние на стомашно-чревния тракт, са сред водещите здравословни проблеми на съвременния човек. Балансирането и регулирането на храносмилателната система е от особено значение за доброто състояние на организма ни като цяло. За да ви помогнем да се оттървете от така неприятните и често болезнени проблеми, свързани с нея, ние създадохме Тинктурата Здрав стомах. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЗДРАВИ ВЕНЦИ
Тинктура Здрави венци
Тинктура Здрави венци е насочена към профилактика на устната кухина, облекчаване на възпаленията на венците, лечените на гинивит и начална форма на парадонтит. Успешно се справя с лечението на различни язви, ранички и афти в устата. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
БИЛКОВ СПРЕЙ ЗА НОС
натурален Билков спрей за нос
Носът е един от значимите органи в човешкото тяло. Той е част от жизнено важната дихателна система, която снабдява организма с кислород и го освобождава от отделения въглероден двуокис. За да ви помогнем да поддържате носната си кухина в добро здраве, ние създадохме Билков спрей за нос. С напълно натуралната си формула той ви предоставя един щадящ и изключително ефикасен метод за справяне с проблемите на носа и цялата носна кухина. Добре се комбинира със Спрей за гърло с мента или Спрей за гърло с лавандула. Спреят за нос се предлага в стъклена опаковка от 30 мл.
Поръчайте тук
СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ЛАВАНДУЛА
спрей за болно гърло
Болното гърло е често срещан и неприятен симптом, който е характерен за късните есенни и студените зимни месеци на годината. Проблемите с гърлото обаче може да ни споходят най-неочаквано по всяко време на годината. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, ние създадохме Спрей за гърло с лавандула. Той облекчава болките в гърлото и освежава дъха. Съвместим е с хомеопатично лечение. Спреят се предлага в стъклена опаковка от 50 мл.
Прием: Да се впръсква в гърлото 3 до 4 пъти на ден без да се приемат храна и напитки поне 10 минути след това.
Поръчайте тук
СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕНТА
СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО
Болното гърло е често срещан и неприятен симптом, който е характерен за късните есенни и студените зимни месеци на годината. Проблемите с гърлото обаче може да ни споходят най-неочаквано по всяко време на годината. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, ние създадохме Спрей за гърло с мента. Той облекчава болките в гърлото и освежава дъха. Добре се комбинира със Спрей за нос .Спреят за гърло се предлага в стъклена опаковка от 50 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЩАСТИЕ
тинктура щастие
Депресията и различните форми на депресивни състояния са един от жестоките бичове на нашето време. Симптоми на депресия се откриват както при хора в зряла активна фаза от живота им, така и при деца, тийнейджъри и представители на третата възрст. Традиционните терапии за справяне с депресията обикновено включват синтетични антидепресанти, комбинирани със седативни лекарствени средства и консултации с терапевти, но този тип лечение често не дава желания ефект. Именно затова създадохме тинктура Щастие. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА – ПОДОБРЕНА
МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА - ПОДОБРЕНА
Нервната система при човека е системата с най-висока степен на значимост в човешкото тяло. За да подпомогнем релаксацията и балансирането на тази жизненоважна за организма ни система, ние създадохме Тинктура „Мента, глог, валеряна – подобрена“, като обогатихме с още съставки и доразвихме класическия вариант на тази така традиционнa и добре познатата формула за борба със стреса, напрежението и състоянията на тревожност.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 50 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА – КЛАСИЧЕСКА
МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРЯНА
Нервната система при човека е системата с най-висока степен на значимост в човешкото тяло. За да подпомогнем релаксацията и балансирането на тази жизненоважна за организма ни система, ние създадохме Тинктура „Мента, глог, валеряна – класическа“, залагайки на традиционната и добре познатата формула за борба със стреса, напрежението и състоянията на тревожност.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 50 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА – ОБЩОУКРЕПВАЩА
обшоукрепваща
Тинктурата за деца е създадена за да засили съпротивителните сили на детския организъм срещу вируси, бактерии и други причинители на различни видове заболявания. Естественото стимулиране на имунитета с натурални продукти изцяло на билкова основа не само щади организма на детето, но и действа изключително позитивно, укрепващо, лечебно и стимулиращо на детското тяло. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА БИЛКОВ ЩИТ – Б
антибактерялна
Тинктура Билков щит – Б е предназначена да стимулира активно имунитета ни и по този начин да повиши защитните сили на организма спрямо бактериите. Тя подпомага в значителна степен лечението ни от бактериалните и причинените от тях бактериални инфекции и заболявания. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ
ЧЕРЕН ДРОБ
инктура „Чист черен дроб“ е предназначена да подпомогне активното очистване на черния ни дроб от натрупаните в него отрови, токсини и отпадни вещества. Със своето меко очистващо действие тя способства за поддържането на този естествен биологичен филтър в добро здравословно състояние, от което в голяма степен зависи здравето на целия организъм.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА АФРОДИЗИАК
Афродизиак
Пълноценният сексуален живот е неразделна част от пълноценния и здравословен начин на живот. Редовното практикуване на секс е от изключително значение за физическото, психическото, менталното и емоционалното ни здраве. За да стимулираме страстта и емоционалността ви в сексуален аспект ние създадохме Тинктура „Афродизиак“, с което вярваме, че ще ви върнем радостта от секса и интимната споделеност.Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.
Поръчайте тук
ТИНКТУРА ЗДРАВ БЯЛ ДРОБ
здрав-бял-дроб
Белият дроб е жизненоважен орган за съществуването ни. Той е в основата на дихателния процес, без който животът ни би бил немислим. Чрез дишането се снабдяват с кислород всички наши тъкани и органи, и така се осигурява на тялото ни необходимата ни жизнена енергия.
Поръчайте тук
ПРОТЕИНОВ ШЕЙК „АМРИТА ПРО МАКС“
Протеинов-шейк-Амрита-Про-макс
Ако страдате от слаб имунитет, безпричинна загуба на мускилна маса, бавно зарастващи рани , чести костно-ставни травми, засилен косопад; ако трудно се концентрирате, имате затруднения с редукцията на телесната ви маса или ряако сте понижили теглото си, ако страдате от безсъние или неконтролируем апетит и желание за хапвате сладко, ако консултациите със специалист установят, че страдате от забавяне на обмяната на веществата, твърде вероятно е причината за всичко това да е протеинов дефицит в организма ви.
Поръчайте тук
„ АМРИТА ПРО ВЕГА “ ПРОТЕИНОВ ШЕЙК
Протеинов-шейк-на-прах-Амрита-Про-Вега
Ако страдате от недостиг на енергия, ако чсто се чувствате преуморени, ако се подлагате на изтощителни диети без резултат, ако броят на заболяванията ви расте правопропорцианално на килограмите ви, ако сте депресирани и неудовлетворени, ние ви предлагаме решение на вашите проблеми!
Поръчайте тук
ПРОТЕИНОВ ШЕЙК „АМРИТА ПРО ФИТНЕС“
Протеинов-шейк-на-прах-Амрита-Про-фитнес
Вие спортувате редовно и обичате активния начин на живот. Вие сте професионални спортисти, фенове на фитнеса, йогата, силовите спортове, екстремните спортни изживявания или танците. Ако е така, значи организмът ви се нуждае от достатъчно протеини, за да запази своя тонус и добро здраве за дълго.
Поръчайте тук

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.