Аюрлайфгруп ЕООД - билкови продукти гр. София

6145
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Аюрлайфгруп” ЕООД предлага продукти „Автентична Аюрведа” на достъпна за всеки българин цена. Дружеството представлява на българския пазар най-стария и най-голям в света производител на билкови продукти – индийската компания Байдианат, Калкута. В края на 2011г. са регистрирани като „хранителна добавка” в Българска агенция по храните първите 11 продукта с марката „Гуудкеър” , под която индийският гигант изнася в чужбина. Днес портфолиото на "Аюрлайфгруп" наброява 22 продукта.

ПИЛОСС
pilos-600x460
ЗАБОЛЯВАНИЯ:
– хемороиди
– кървене в ГИТ
– съдови заболявания
– ендоскопски съдови интервенции
ИМУН ГАРД
immun-guard-12-600x460
ЗАБОЛЯВАНИЯ:
– имунодефицитни състояния
– по време и след лъче- и химиотерапия
– грип, настинки, инфекциозни заболявания
– автоимунни заболявания
БРИНГАРАДЖ
bringradj2-600x460
ЗАБОЛЯВАНИЯ:
– всякакъв вид кожна патология
– безсъние, тревожност, стрес и депресии
– дълга и болезнена менструация
– хепатит и постхепатитни усложнения (стеатоза, цироза)
– косопад и ранно побеляване
– хипертонична болест, хиперлипидемии
– гастрит, язва, повишена стомашна киселинност

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.