АЮРВЕДА ШАНС ЕООД - билкови продукти гр. София

42222
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Хималая, Чарак и Матксин
Аюрведични билкови продукти
„Аюрведа шанс“  ЕООД дистрибутира билкови продукти (хранителни добавки и козметика) на двете фирми „The Himalaya Drug Company“ и „Charak Pharmaceuticals“, Индия
Работим с почти всички дистрибутори на лекарства  и билкови продукти  в България. Продуктите се продават свободно, без рецепта в аптеките, дрогериите и билковите магазини.
Хималая


Чарак

Матксин

 КОНТАКТИ
Офис
Адрес:  гр. София, ул. Ами Буе 32
Тел: 02 951 65 99,  02 9 52 69 21
E- mail: ayurveda@ayurveda.bg
www.ayurveda.bg
Фирмен магазин
Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев №27
телефон: 0879609711
Работно време:
Понеделник - Петък: 10.30 - 19.30 часа
Събота: 10.30 – 18.00 часа
Неделя: Почивен ден
Онлайн магазин: www.himalaya.bg

Допълнителни контакти


гр. София, бул. Христо Ботев 27

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.