Аудиотонус - Слухови апарати гр. София

6297
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма Аудиотонус започна дейността си с амбицията максимално да удовлетвори потребностите на децата и възрастните с увреден слух по европейски образец.
Ние сме екип от обучени специалисти, придобили опит в слухопротезирането в различни фирми, представители на световно признати марки слухови апарати.С какво сме различни?
Ние ви предлагаме свободата да изберете подходящия за вас слухов апарат, независимо кой е производителят така, както се прави в цял свят. Ние знаем колко е трудно на хората с увреден слух да се ориентират в огромния избор от слухови апарати, които са на пазара. Съобразявайки се с вашата аудиограма, техническите параметри на слуховите апарати и вашите изисквания, ние ви предоставяме възможността на едно и също място, по едно и също време да изпробвате слухови апарати от различни марки, да сравните техните качества и изберете подходящия за вас, като разчитате на професионална консултация и компетентност.
Ние мислим и работим различно.
Намаленият слух разрушава общуването ви. Ние ще ви помогнем да се погрижите за себе си.”
Д-р Марияна Цветкова - управител
Специалист УНГ болести, психолог
Нашата мисия - Свободата на избор – правото да живееш пълноценно
Нашата философия
Компетентност и професионален опит
Непрекъснато обучение и подобряване на уменията
Винаги намираме по-добрия начин.
Отдадени сме на работата си
Уважаваме правата и достойнството на всеки човек.
Слушаме нашите клиенти, те ни водят напред.
Успяваме,когато нашите клиенти, служители и партньори са доволни.
УСЛУГИ:
Изследване на слуха в звукоизолирана кабина
Настройка на всички видове слухови апарати, с които работим
Вземане на отпечатък за отливка – в офисите
Консумативи – батерии, почистващи и абсорбиращи таблетки, помпички и др.
Консултации
Работно време:
от понеделник до петък от 9 до 17 часа.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.