АС Клуб гр. София

5991
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

“АС КЛУБ” ООД е модерна и просперираща фирма с дългогодишен опит на пазара. Дружеството работи в 4 направления и предоставя следните услуги:
- Трудово-медицинско обслужване - Закон за здравословни и безопасни условия на труд, Наредба № 3 от 25.12.2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина
- Обучение по здраве и безопасност при работа, електробезопасност и първа долекарска помощ
- Орган за контрол – ISO 17020:2005
- Доставка на работно облекло и Лични предпазни средства

Основният предмет на дейност на дружеството е консултиране и подпомагане на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност.

“АС КЛУБ” ООД предоставя качество на услугата и съвременно оборудване отговарящо на изискванията и нуждите на нашите клиенти.
Благодарение на богатия си практически опит, “АС КЛУБ” ООД развива управленските си умения, чрез инвестиции в човешки ресурси и съвременна техника, с което се гарантира качествено изпълнение на пълната гама дейности по бизнес направления.
Екипът на дружеството се състои от високо квалифицирани консултанти, притежаващи съответната теоретична подготовка и практически опит.
Основната ни цел е да гарантираме, че с нашата дейност вашия бизнес и предприятие са по – чисти, по – безопасни и по – ефективни.

УСЛУГИ:
- обслужване от служба по трудова медицина
- измерване факторите на работна среда и електробезопасност
- обучение по здравословни и безопасни условия на труд, електробезопасност и първа долекарска помощ
- доставка на работно облекло и лични предпазни средства

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.