АСТМА ЦЕНТЪР гр. Плевен

4113
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

АСТМА ЦЕНТЪР ЕООД – ПЛЕВЕН е групова практика на специалисти по белодробни болести. Извършват се амбулаторни прегледи за остри и хронични белодробни болести: бронхиална астма, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), сънна апнея, пневмонии, белодробна туберкулоза, интерстициални белодробни болести, белодробни тумори, плеврални изливи, остри вирусни инфекции. Практиката работи по договор с НЗОК, други осигурителни фондове и с кешово заплащане.
Работещите в практиката специалисти по пневмология и фтизиатрия (белодробни болести) са отлично подготвени. Повечето от тях са университетски преподаватели. Практиката разполага със съвременна диагностична апаратура.
ДЕЙНОСТИ
В центъра се лекуват пациенти с белодробни проблеми от всички възрастови групи, включително деца от 0 до 18 години.
- Консултативни прегледи по договор с НЗОК на здравноосигурени лица
- Частни консултативни прегледи
- Детски белодробни болести
- Диспансерни прегледи
- Профилактични прегледи
- Здравнопросветни дейности
- Добро сътрудничество с болнични заведения за хоспитализация при необходимост
- ЛКК – експертизи за временна неработоспособност
- Диагностика на сънна апнея с полиграф
- Функционално изследване на дишането-спирометрия
- Проследяване на върховия експираторен дебит /ВЕД/ при астма с пийкфлоуметрия
- Бронходилататорни тестове
- Туберкулинови проби /Манту/
- БЦЖ – ваксинации
- Домашна кислородотерапия с кислородни концентратори
- Инхалаторна терапия
- Инжекционни манипулации
- Електрокардиография
- Научно-изследователска дейност
- Ултразвуково изследване на плеврална кухина и стенодопирни процеси

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.