АСМП – МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД

11663
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

,,БОЛЕСТТА Е РАЗНОГЛАСИЕ МЕЖДУ ДУШАТА И СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА,,
Център ,,АВИЦЕНА,, е създаден през 1992г. от колектив от специалисти за комплексно лечение, възстановяване , укрепване на здравето, обучение и превенция , практикуващи конвенционална медицина, българска народна медицина и алтернативна медицина /квантова и енергоинформационна /.
През 1999г. е регистриран съгласно ЗЛЗ като АСМП –Медицински център,,АВИЦЕНА,,ЕООД. Центърът има сключен договор с НЗОК и работи в сътрудничество с АПМП-ГП ,,Авицена,,ООД.
Ние предлагаме висококачественно медицинско обслужване ,съблюдаващо правилата за добра медицинска практика.
Вашият избор е:
Високоспециализирани специалисти
Персонален и дискретен подход, защото сте личност.
Комфортна и спокойна обстановка.
Модерни и хуманни методи на диагностика и лечение.
АСМП-МЦ "Авицена" ЕООД предлага възможности за консултативна и диагностична дейност в областта на :
*Вътрешни болести- абдоминална ехография, NLS диагностика
*Кардиология- Ехокардиографии "ХолтерКГ"
*Ендокринология и болести на обмяната
*Неврология
*Физикална и рехабилитационна медицина- електролечение и светлолечение, кинезитерапия ,термотерапия , аерозолотерапия , рефлексотерапия , мануална терапия ,лазертерапия, акупресура , акупунктура , мокса .
*Психология-индивидуално,семейно и групово консултиране и терапия при психосоматични проблеми,работа с деца,проблеми на родителството.
Дейността на Центъра е израз на стремежът ни за приложение на
съвременна , камплексна и щадяща пациента медицина.
РАБОТНО ВРЕМЕ
Работно време:От 08.00 – 19.00ч.
Почивни дни: събота и неделя.
Прегледите се извършват след предварително записване на телефоните на Центъра в графика на работещите в него специалисти.
КОНТАКТИ
АСМП – МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД
Адрес: гр. София, бул. Сливница 206, вх. партер 1 /Сточна гара зад бензиностанцията м/у ул. "Дунав" и ул. "Чумерна"
Тел.: 02 983 51 51
Моб. тел.: 0898 21 49 50
Е-mail: avicena_asmp@abv.bg
website: www.avicenabg.net

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.