АСМПГПСМП Нефрология Оникс Медика гр. София

7051
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Амбулаторията предлага:

 • извършване на диагностика, лечение, наблюдение на болни със заболявания на отделителната система и с бъбречна недостатъчност
 • консултации и профилактика
 • предписване на лабораторни и други видове изследвания
 • извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност
 • ехография на коремни органи
 • оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство

Д-р Нели Колева – Нефролог, гр. София

pic

Биографични данни:
Завършва медицина във ВМИ – Варна.
През  1998  год. придобива специалност по Вътрешни болести, а от 2004 год. спец;иалност по Нефрология.
Придобива сертификати по  профилактика и лечение на бъбречни заболявания и ехографска диагностика. Участва в множество клинични проучвания, национални и международни конференции и симпозиуми.
Придобива сертификати по абдоминална ехография и Доплерова ехография на отделителната система.

Членства:

От 2002 г.  до сега е член на Българската Нефрологична асоциация.
От 2013 г. е член на GMC (General Medical Council ) с придобити права за практикуване във Великобритания и страните на Британската общност.

Дейности:

В кабинета по нефрология се извършва:
 • Клинична и ехографска диагностика на пациенти с бъбречни заболявания;
 • Профилактика и лечение на зоболяванията на отделителната система;
 • Наблюдение и диспансеризация на пациенти с хроничини заболявания на отделителната система също и пациенти с Хронична бъбречна недостатъчност  в пред диализен стадий.
 • Манипулации и процедури изискващи спешна намеса.
 • Консултации на пациенти за представяне на ТЕЛК.

Работно време:
понеделник  и сряда  от 09. 30 ч. до 13.00 ч.
Има сключен Договор с НЗОК за доболнична помощ.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.