Аптека Фарма гр. Средец

13404
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека Фарма се намира в град Средец, област Бургас. В нея се извършва продажба на медикаменти, лекарства, хомеопатични лекарства и хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени.
Аптека Фарма има сключен договор с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса) и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки на касата.
В аптеката работи екип от квалифицирани фармацевти с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.
Аптека Фарма в град Средец предлага богата гама от лекарства и медикаменти. В аптеката ще откриете всичко, от което се нуждаете за Вашето здраве:

  • лекарствени средства
  • медицински консумативи
  • санитарно хигиенни и козметични средства
  • апарати за измерване на кръвно налягане
  • тест ленти и глюкомери

Хранителни добавки

  • разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа.

Хомеопатични лекарства

  • разнообразие от хомеопатичните лекарствени средства. През последните години са предпочитани за лечение на редица вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Основната причина за това е факта, че те предпазват организма за разлика от конвенционалните лекарства. Въпреки техните положителни свойства, фармацефтите, работещи в аптеката препоръчват консултация с лекар-хомеопат за избора и приема на хомеопатичните лекарствени средства.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.