Денонощна аптека Студентска - Аптека Студентски град София

15484
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Денонощна аптека "Студентска" се намира до блок 60 в жк. Студентски град в София.
Аптеката разполага с екип от квалифицирани фармацевти, които ще Ви посъветват и, относно предлаганите фармацевтични продукти. Аптека Студентска работи по договор с НЗОК.
Аптека "Студентска" град София извършва продажба на лекарства и медикаменти. В аптеката ще намерите разнообразие от:

  • хигиенни и санитарни материали
  • хранителни добавки
  • медицинска козметика
  • билки и чайове
  • медицински консумативи

ScreenHunter_398-Apr.-18-14.11


ПРОДУКТИ

  • Медицинска козметика – Денонощна аптека Студентска извършва продажба на висококачествена медицинска козметика, производство на световни и български компании. В аптеката ще намерите козметични продукти за малки деца и бебета, козметични стоки за борба с целулита и бръчките. Аптека Студентска разполага с богат асортимент от кремове и мехлеми за лечение на кожни заболявания.
  • Хомеопатични лекарства – извършва продажба на хомеопатични лекарства. Този вид лекарства са предпочитан метод за лечение на настинки и грипове при бременни, малки деца и кърмачки. Хомеопатичните лекарства са създадени на билкова основа и са безопасни за човека.
  • Санитарни материали – аптеката разполага с големи наличности от санитарни материали, извършва продажба на: стерилни контейнери, компреси, игли, бинтове, превръзки, памук, тапи за уши, спринцовки и други стоки.


Notice: Undefined variable: cat_par in /home/framework/public_html/app/views/zdravenportal.com/includes/zapisvane.php on line 17

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.