Аптека 'Росен' гр. Сунгуларе

5863
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека Росен се намира в град Сунгурларе, Област Бургас и извършва търговия с лекарства, медицинска козметика, хомеопатични лекарства, медицински консумативи, детски и лечебни храни, хранителни добавки.
Аптека Росен Сунгурларе има сключен договор с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) и предлага на своите клиенти бърза и точна обработка на техните рецептурни книжки.
В Аптека Росен работят висококвалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Аптеката работи на ниски цени.

Аптеката предлага:
* Лекарствени продукти - с и без рецепта
* Медицинска козметика
* Санитарно-хигиенни материали
* Хранителни добавки
* Медицински продукти

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.