Аптека Михаела - Лекарства Козметика и Билки гр. София

5887
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека “Михаела” - лекарства, козметика, билки, хомеопатия, хранителни добавки и санитария.
Аптека “Михаела” работи с лекарства, козметика, билки, хомеопатия, хранителни добавки и санитария.
Изготвя екстемпорални рецепти – приготвя капки за нос, мехлеми, прахчета, лосиони, маски, суспензии и др.
Работи без почивка от 08:00 до 21:00 часа през делнични дни и от 10:00 до 20:00 часа през почивните дни.
В аптеката измерват кръвно налягане безплатно.
Дават консултации за лекарства, козметика и употребата нa билки.
На ваше разположение работят доказали се специалисти в тази практика. Ежемесечно за своите клиенти аптеката предоставя различни промоции на отделни продукти.
Аптека Михаела
Аптеката разполага с богат асортимент от всякакви стоки. Работи със световни марки като: Vishi, Roc, Avene, Galenic, Klorane, Ducray, Arno, Loreal, Garnier, SurCare, Nivea, Dove, Johnson’s, Event, Bettina Barty, Noviderm, Mamma Danna, Neutrogena, Boreade, Exfoliac, Bioderma, SVR, Seba med, La Roshe, Veet, Lycia, A-Derma, Venus, Strep, Camera и др.
От българските производители може да намерите продукти на Дева, Rubella, Aroma, Alen Mak, Elea и др.
Като хранителни добавки аптеката разполага със продукти на Minseur, Vita Gold, Himalaya, Fortex, Walmarc и др.
Аптеката разполага с богат асортимент памперси за възрастни и деца, чаршафчета, дамски превръзки, тампони, санитарни материали, ръкавици, контейнери за урина и др.
КОНТАКТИ
Град: София
Адрес: ул. Теменуга 2Б
Телефон: 02/ 971 92 73
e-mail: apteka.mihaela@mail.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.