Аптека Галантус гр. Варна

6573
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека Галантус се намира в град Варна на централната пешеходна улица .

- Изпълняваме рецепти на НЗОК !
- Отпускане на лекарства по протокол A , B, C !
- Продажба на наркотични средства ( зелени рецепти)

В Аптека Галантус ще намерите още:

- Билки и билкови чайове.
- Хомеопатични продукти на : Boiron , Heel , Солите на д-р ШУСЛЕР
- Лечебни храни
- Санитарни материали

Медицинска козметика на известни български и чужди фирми :

*VICHY
*LA ROCHE
*NIVEA
*BIODERMA
*ЗДРАВЕ
*БЪЛГАРСКА РОЗА
*БОЧКО

Аптеката предлага заявка по поръчка на клиент

МОТОТО НА НАШАТА АПТЕКА Е КОРЕКТНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.